Haluk Şahin: 10 yıllık kupa hasretimizi sonlandırmak istiyoruz

Türkiye Kupası’na ayrı bir önem verdiklerini aktaran Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Şahin, “Bizim için kupa Avrupa'ya açılan bir kapı. 10 yıllık kupa hasretimizi de sonlandırmak istiyoruz” dedi.

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Türkiye Kupası'na çok önem verdiklerini söyledi. Şahin, Ümraniyespor maçının çok büyük bir önem taşıdığını belirterek, “Türkiye Kupası'na bu yıl çok önem veriyoruz. Bizim için Avrupa'ya açılan bir kapı. Ayrıca 10 yıllık kupa hasretini de sonlandırmak istiyoruz. Sakatlıktan dönen futbolcularımızın katkısı, taraftarımızın desteği ve yakaladığımız ivme ile bu maçı kazanacağız” diye konuştu.

BİZİM İÇİN HER MAÇ CİDDİ

Ümraniyespor'un ilk maçtaki 0-0’lık skor nedeniyle avantajlı olduğunu belirten Şahin, “Bizim için her maç ciddi ve çok önemli. Trabzonspor olarak hem içeride hem de dışarıda oynadığımız maçları kazanabilecek güçte bir takımız. Rakibin gücünü ve neler yapabileceğini biliyoruz. Bu tür kupa maçlarında her türlü sonuç ortaya çıkabiliyor. Biz kazanmak istiyoruz ve tek hedefimiz kupayı kazanmak” ifadelerini kullandı.

(Güneş)