Halil Dervişoğlu'yla ilgili flaş karar! Derbi sonrası…

Derbideki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Halil Dervişoğlu'na yedek kulübesi yolu göründü. Teknik direktör Fatih Terim, Marsilya maçında Halil Dervişoğlu'nun yerine Mbaye Diagne'yi sahaya sürecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'den Halil Dervişoğlu'yla ilgili flaş bir karar çıktı. Fenerbahçe derbisinde bekleneni veremeyen Halil Dervişoğlu, Kupa 2'deki maçta yedek soyunacak. Tecrübeli teknik adam, 21 yaşındaki futbolcunun yerine ilk 11'de Mbaye Diagne'ye şans verecek.

FATİH TERİM'DEN HALİL DERVİŞOĞLU KARARI

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, derbiden sonra radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Tecrübeli hoca, Fenerbahçe derbisinde beklentilere yanıt veremeyen Halil'in yerine, oyuna sonradan girip etkili olan Diagne ile Marsilya maçına başlamanın planlarını yapıyor.

MARSİLYA'YA KARŞI DA 3'LÜ ORTA SAHA

UEFA Avrupa Ligi maçında forvet hattında tercihini Senegalli oyuncudan yana kullanmayı düşünen sarı-kırmızılı çalıştırıcı, Muhammed ve Halil'i ise bu zorlu maçta hamle oyuncu olarak değerlendirmek istiyor. Terim'in, zorluk derecesi yüksek bu maçta yine üçlü orta saha ile çıkması bekleniyor.

PAROLA KONTROLLÜ OYUN

Deneyimli teknik adam, yarınki Marsilya maçında orta alanı Taylan-Berkan-Cicaldau üçlüsüne emanet etmenin çalışmasını yapıyor. Böylece dengeli ve kontrollü bir oyun düşünen tecrübeli hoca, Avrupa kulvarındaki başarılı çizgisini devam ettirmeyi amaçlıyor.

Marsilya karşısında alınacak başarılı sonucun, Galatasaray'daki moral motivasyonu yerine getireceğini bilen Terim, bu karşılaşmaya birçok nedenden dolayı önem veriyor.

(Skorer)