Halil Dervişoğlu'ndan sürpriz transfer! Süper Lig'de kaldı: İşte bonservisi...

Halil Dervişoğlu'nun akıbeti belli oldu. Galatasaray'la kiralık sözleşmesi biten oyuncu bu kez bonservisiyle transfer oluyor. İşte Halil Dervişoğlu transferinin detayları...

aksam.com.tr Özel Haber

Halil Dervişoğlu'nun yeni sezonda hangi takımda olacağı konusu netlik kazandı. Sezonu Galatasaray'da kiralık geçiren oyuncuyla Beşiktaş da ciddi şekilde ilgileniyordu. Okan Buruk'un talebiyle harekete geçen Galatasaray, Halil Dervişoğlu'na imza attırmak üzere.

HALİL DERVİŞOĞLU 1 SENE DAHA SÜPER LİG'DE KALACAK

Aksam.com.tr'nin edindiği bilgilere göre; Okan Buruk, Halil Dervişoğlu için Cenk Ergün ile bir görüşme gerçekleştirdi ve milli futbolcunun takımda tutulmasını istedi. Bonservisi İngiliz ekibi Brentford'ta bulunan Halil Dervişoğlu'nu bir kez daha kiralamak isteyen cim-bom bu kez Ada temsilcinden olumsuz yanıt aldı.

HALİL DERVİŞOĞLU'NU ELDEN ÇIKARMAK İSTİYORLAR

Brentford, milli futbolcuyu bir yıl daha kiraya vermek yerine bonservisiyle elden çıkarmayı düşünüyor. Halil Dervişoğlu kapıyı 5 milyon eurodan açan İngiliz ekibine Galatasaray'ın ilk teklifi 2.5 milyon euro oldu. Aksam.com.tr'nin ulaştığı bilgilere göre; sarı-kırmızılılar 3 milyon euro bandında bu transferi bitirmeyi planlıyor.

OKAN BURUK GELİNCE İŞLER DEĞİŞTİ

Galatasaray'da değişen başkan ve teknik direktör, Halil Dervişoğlu'nun kaderini de değiştirdi. Burak Elmas ve yönetimi milli yıldız ile yola devam etmeme kararı almıştı. Okan Buruk'un gelmesinin ardından takımda kalmasına karar verilen genç futbolcuya son bir şans daha verilecek.

-aksam.com.tr-