Halil Dervişoğlu ortalığı karıştıracak! Galatasaray'a tarihi transfer çalımı

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu, gelecek sezon ezeli rakip Fenerbahçe'nin formasını giymeye hazırlanıyor. Fenerbahçe, Halil Dervişoğlu'nu transfer etmek için düğmeye bastı.

Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimali doğan ve 'bonservisimi alırsanız gelirim' diyen Halil Dervişoğlu, kararını kiralık olarak Galatasaray'dan yana kullanmıştı. Fenerbahçe, sarı kırmızılı takımla sezon sonu ayrılma ihtimali yüksek olan Halil için devreye girdi.

HALİL DERVİŞOĞLU FENERBAHÇE'YE

Fenerbahçe, oyuncunun kulübü Brentford'la temasa geçmek için sezonun bitmesini bekliyor. Galatasaray'la yola devam etmeyecek olan 22 yaşındaki santrforu İngiliz kulübü bonservisiyle yollamak istiyor. Fenerbahçe uygun bir bedel belirlenirse, milli futbolcu ile uzun vadeli bir sözleşme imzalama amacında.

GEÇEN YAZ 'GELİRİM' DEMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz yaz transfer döneminin son günlerinde Dervişoğlu ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirmişti.

Oyuncudan "Bonservisimi alırsanız seve seve gelirim" yanıtı alan Koç, Brentford kulübünün yüksek para beklentisi nedeniyle transferi noktalayamamıştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hedefi bu transferi bir an önce bitirmek.

Halil, Galatasaray ile 25 lig maçında 1195 dakika süre aldı. Bu karşılaşmaların 15'ine ilk 11'de başladı. 4 gol-1 asist ile takıma katkı verdi.

(Sabah)