Halil Dervişoğlu imzalıyor! Herkese ters köşe: Kimse beklemiyordu

Halil Dervişoğlu transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'ın daha önce gözden çıkardığı oyuncu, Dursun Özbek sonrası yeniden gündeme girdi. Halil Dervişoğlu'nda transfer önceliği bulunan Galatasaray, milli futbolcu için Brentford ile pazarlık masasına oturacak. İşte flaş hamlenin detayları…

'Halil Dervişoğlu'nun Galatasaray macerası bitti' derken Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından oyuncuyla ilgili sürpriz bir karar alındı. Burak Elmas döneminde gözden çıkarılan Halil Dervişoğlu, bonservisiyle birlikte Galatasaray'ın yolunu tutabilir.

HALİL DERVİŞOĞLU, TERİM SONRASI GÖZDEN DÜŞTÜ

Galatasaray'ın Brentford'dan 1 yıllığına kiraladığı Halil Dervişoğlu, özellikle skor katkısında yaşadığı sıkıntılar sebebiyle eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Fatih Terim'in çok güvendiği oyuncu, tecrübeli hocanın ayrılığı sonrası gözden düşmüştü.

"Yuvana hoş geldin Okan Buruk" Ve Galatasaray'da beklenen oldu!

DURSUN ÖZBEK'TEN SÜRPRİZ HAMLE

Halil Dervişoğlu transferinde ön alım hakkı bulunan Galatasaray, daha önce vazgeçtiği oyuncu için hamle yapmaya hazırlanıyor. Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından Sarı-Kırmızılılar, Halil Dervişoğlu için pazarlık masasına oturacak.

BRENTFORD ZORLUK ÇIKARMAYACAK

Brentford, Halil Dervişoğlu'nu kadroda düşünmezken oyuncunun satışına sıcak bakıyor. İngiliz ekibinin bonserviste zorluk çıkarmayacağı belirtilirken Galatasaray'ın Halil Dervişoğlu'nun tapusunu alması bekleniyor.

Henry Onyekuru transferi kesinleşti! Matias Vargas ve Cyle Larin detayı...

HALİL DERVİŞOĞLU'NUN KARNESİ

Geride bıraktığımız sezonda Galatasaray formasıyla ligde 28 maça çıkan Halil Dervişoğlu 5 gol, 1 asistlik performans sergilemişti.