Halil Akbunar Trabzonspor'u şok etti! Ön protokol yapıldı dendi ama işte yeni takımı

Halil Akbunar transferde sağ gösteril sol vurdu! Küme düşen Göztepe'den ayrılacak olan ve Trabzonspor'la anlaştığı iddia edilen Halil Akbunar'ın Beşiktaş'a transfer olacağı ortaya çıktı. Oyuncunun ailesinin İstanbul'da yaşamak istemesi, Akbunar'ın tercihini Beşiktaş'tan yana yapmasına sebep oldu.

Göztepe'de Halil Akbunar transferde herkesi ters köşeye yatırdı. Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Göztepe'den ayrılmaya hazırlanan Halil Akbunar'ın iddiaların aksine Trabzonspor'a değil Beşiktaş'a imza atacağı öğrenildi.

HALİL AKBUNAR TRABZONSPOR'A DEĞİL BEŞİKTAŞ'A

Halik Akbunar transferi nihayete eriyor. Göztepe'nin tecrübeli sağ kanat oyuncusu Halil Akbunar, takımın küme düşmesinin kesinleşmesinin ardından Sarı-Kırmızılılardan ayrılıyor. Trabzonspor'la anlaştığı hatta ön protokol yapıldığı iddia edilen 28 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'a transfer olmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

AİLESİ İSTANBUL'DA YAŞAMAK İSTEDİĞİNİ BİLDİRİNCE...

Trabzonspor'un Halil Akbunar transferi için Göztepe ile 3,2 milyon euro karşılığında el sıkıştığı iddia edilmişti ancak Türkiye'nin haberine göre oyuncunun ailesinin İstanbul'da yaşamak istediğini belirtmesi üzerine rota bir anda Beşiktaş'a döndü. Bir süredir Halil Akbunar'ın peşinde olan Beşiktaş, başarılı futbolcunun ailesinin bu talebi üzerine harekete geçti ve işi bitirme noktasına geldi.

Haber detayında Beşiktaş'ın Halil Akbunar'ı, Rachid Ghezzal'ın yedeği olarak düşündüğü belirtildi.

HALİL AKBUNAR'IN GÖZTEPE KARNESİ

Bu sezon Göztepe formasıyla 32 maça çıkan Halil Akbunar 5 gol, 5 asistlik performans sergiledi. İzmir ekibiyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 3,7 milyon euro.

Emir Ortakaya sürprizi! Fenerbahçe'de yeni bir yıldız doğuyor...

Gündemi sarsacak Şenol Güneş haberi: Şaka sandım ama 'olay doğru' dediler

Metin Tekin Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü açıkladı: Tam isabet