Hakemler İngiltere'yi de karıştırdı

Arsenal-Manchester City maçında hakem Stuart Attwell'in verdiği kararlar İngiltere'de büyük yankı uyandırdı. Hakemin Arsenal aleyhine verdiği kırmızı kart ve penaltı büyük tartışma yarattı.

AKŞAM

İngiltere Premier Lig'de yeni yılın ilk maçında Arsenal ile Manchester City, cumartesi günü kozlarını paylaştı... City, Mahrez'in 57'deki penaltısı ve Rodri'nin 90+3'te attığı gollerle maçı kazanarak kayıpsız yoluna devam etti. Maçın skorundan çok hakem Stuart Attwell'in verdiği kararlar İngiltere'de gündem oldu.

ÖZEL HABER | Ve Fenerbahçe kararını verdi! Slaven Bilic bu hafta açıklanıyor

Attwell'in özellikle 2. yarıda City lehine verdiği penaltı ve Arsenalli Gabriel'i 2 dakika içinde verdiği iki sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan atması Ada'yı karıştırdı. Ederson'un Odegaard'a müdahalesinin VAR tarafından incelenmemesi ve City lehine çalınan düdükler, İngiltere'de dün en çok konuşan olayların başında geldi.

ÖZEL HABER | Galatasaray'da 4. Henry Onyekuru dönemi

VAR hakemi Jarred Gillett de eleştirilerden nasibini alırken, City Menajeri Pep Guardiola, "Arsenal'i tebrik ediyorum. Onlar bizden daha iyiydi ama maçı biz kazandık." açıklamasını yaptı. Ada'daki hakim görüş de hakemin maçı Arsenal'den alıp City'ye verdiği yönündeydi.

ÖZEL HABER | Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a ilk resmi transfer teklifi yapıldı