Hakan Özmert: Süper Kupa için çok istekliyiz

Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor arasında yarın Katar'da oynanacak Turkcell Süper Kupa maçının basın toplantısı gerçekleştirildi. Müsabakaya ev sahipliği yapacak Katar'ın başkenti Doha'daki Ahmed Bin Ali Stadı'nda düzenlenen toplantıya, iki takımın teknik sorumluları ile kaptanları katıldı. Fraport TAV Antalyaspor'un takım kaptanı Hakan Özmert, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ve kupayı kazanmayı çok istediklerini dile getirdi.

Müsabakaya iyi hazırlandıklarını belirten Özmert, "Çok istekliyiz. İnşallah bu isteğimizi sahaya yansıtırız. Çok heyecanlıyız. İnşallah sonunda bu kupaya uzanırız." ifadelerini kullandı.

Kovid-19 vakalarından dolayı birçok oyuncunun yarın sahada yer alamayacak olmasıyla ilgili ise deneyimli futbolcu, "Bizim açımızdan zor oluyor. Hepimizin sorumlulukları var. Maçlara hazırlanırken kendimizi korumamız gerekiyor. Son günlerde tekrar artış oldu. Etkileniyoruz ve üzülüyoruz. Ancak profesyoneliz ve en iyi şartlarda işimizi yapmaya devam ediyoruz. Umarım bu günler geçer ve eski günlerimize kavuşuruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, "Katar'da oynamak nasıl bir duygu?" sorusuna böyle yanıt verdi

Önder Karaveli, Beşiktaş'taki geleceği hakkında konuştu

Atiba Hutchinson'dan sportif direktörlüğe açık kapı