Hakan Kutlu: Neredeyse hakemi döveceklerdi

Mersin İdman Yurdu teknik direktörü Hakan Kutlu, G.Saray mağlubiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Dany'nin kırmızı kart görmesinin ardından sahada futboldan başka her şeyin yaşandığını söyledi.


'FUTBOLDAN BAŞKA HERŞEY VARDI'

Takımının İstanbul'da Galatasaray'a 3-1 mağlup olduğu karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan genç hoca, Galatasaraylı Dany'nin kırmızı kart görmesinin ardından oyunun kontrolünün kaybedildiğini ifade ederek, "Geçen hafta Beşiktaş maçında olduğu gibi bu haftada iyi başladık. Maçta çok pozisyon bulduk fakat bir tanesini attık. Oyunu forse ettiğimiz ilk 35 dakikada birçok pozisyona giren bizdik fakat bir tane gol atabilirdik. Zaten kırmızı karttan sonra futbol adına oyun görmedim. Çünkü 30. dakikadan sonra futboldan başka herşey yaşandı. Rakibin bütün teknik heyeti hakeme saldırıyor. Bence bugün Galatasaray maç kazandı ancak birçok şey kaybetti.

'BU OLAYLAR ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE YAŞANSAYDI..'

'Galatasaray, bu şekilde Şampiyonlar Ligi maçı oynansa Galatasaray inanmayacağı kadar cezalar alır. Ben takımım oyunundan memnunum. Zaten belli bir yerden sonra bu takımın galip gelmesi zordu. Hakeme de kızamıyorum. Sahada birçok Galatasaraylı oyuncuyu atması gerekirdi. 3 tane teknik heyet tribüne gönderildi. Oyun duruyor, sahaya taraftar giriyor, biz buradan nasıl galip çıkacaktır. Bir maç kazanılır ancak çok şey kaybedilir. Üç puan aldılar ama ben olsam sevinmezdim " dedi.


'TERİM HAKEMİ NEREDEYSE DÖVECEKTİ'

Hakan Kutlu, Mersin İdmanyurdu teknik direktörü olarak sahaya çıksa kendisinin de farklı kararlar veremeyeceğini ifade ederek, "Neredeyse sahada hakemi döveceklerdi. Galatasaray'ın başında bizim herşeyimiz, en iyi hocası, çok başarılar kazanan. Hepimizin örnek aldığı bir isimdi. Bugün olmaması gerekenler oldu." diye konuştu.

'FARKLI KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTI'

Bir gazetecinin "Olaylara çok yakındınız. Neler yaşandı ?" sorusuna ise genç hoca,. "Size burada duyduklarımı nasıl söyleyeyim. Hakem olanları yazacaktır gerçi yazsa ne olur ki. Ben bir sürü şey duydum ama bunları dillendirme. Hakem raporuna yazsa ne olur bizim üç puanımız gitti. Farklı kazanabileceğimiz maçtı. Mersin İdmanyurdu'nun maçı kaybetmesi olanaksızdı. Ancak sahada oyundan başka herşey oldu." diyerek sözlerini tamamladı CİHAN