Hakan Çalhanoğlu'ndan deprem duyarlılığı: Ödülünü adadı ve yardım tırı gönderdi

Inter forması giyen yıldız oyuncu Hakan Çalhanoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde maçın oyuncusu seçildi ve ödülünü depremzedelere adadı. Ayrıca yardım tırı da gönderen başarılı futbolcu, depremi tekrar dünya basınına taşıması ile takdir edildi.

Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği özel performans ile dikkatleri üzerine çeken Hakan Çalhanoğlu, Porto maçında aldığı ödülü depremzede vatandaşlarımıza armağan etti.

PORTO MAÇINA DAMGA VURDU

29 yaşındaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Porto maçına damgasını vurdu. Inter'in 1-0 kazandığı müsabakada futboluyla alkış toplayan Hakan, karşılaşmanın oyuncusu seçildi.

ÖDÜLÜNÜ DEPREMZEDELERE ADADI

Maçın oyuncusu seçilen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, ödülünü depremzedelere adadı. Çalhanoğlu, sosyal medya hesabından ödülle çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, "Bu ödülü ülkemde depremden zarar gören bütün vatandaşlarımıza armağan ediyorum. Aklım ve kalbim sizlerle" notunu ekledi.

YARDIM TIRI GÖNDERDİ

Yıldız oyuncu, deprem bölgesine destek olmak amacı ile de 30 ton hayvan yemi gönderdi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Hakan Çalhanoğlu bu sezon Inter'de 31 resmi karşılaşmada forma giydi ve 3 gol atıp, 6 da asist yaptı. Orta sahada oynayan 29 yaşındaki Hakan'ın güncel piyasa değeri ise 35 milyon euro.