Hakan Çalhanoğlu yine gururlandırdı! İtalya'nın en iyisi seçildi

Inter'de forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, bu sezona damga vuran isimlerden biri oldu. İtalyan ekibinin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan milli yıldız Serie A'da yılın en iyi orta saha oyuncusu seçildi. İşte detaylar...

Hakan Çalhanoğlu, şampiyonluk sevinci yaşadığı Inter'de bu sezon başarılı performansıyla adından sık sık söz ettirmeyi başardı. İtalya'da manşetleri süsleyen milli oyuncu Serie A'da yılın en iyi orta sahası seçildi.

HAKAN ÇALHANOĞLU, SERİE A'YA DAMGA VURDU

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, takımıyla yaşadığı şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden biri oldu. Skor katkısı ve sahadaki rolüyle takımına büyük katkı sağlayan milli yıldız, Çizme basınında geniş yer buldu.

İTALYA'NIN EN İYİSİ SEÇİLDİ

Inter'in şampiyonluğunda büyük pay sahiplerinden biri olan, Atalanta'dan Theo Koopmeiners ve Milan'da forma giyen Christian Pulisic'i geride bırakan Hakan Çalhanoğlu, Serie A'da yılın en iyi orta saha oyuncusu seçildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Inter formasıyla şu ana kadar 39 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3170 dakika sahada kalan 30 yaşındaki milli oyuncu, 15 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.