Hakan Çalhanoğlu sendromunda 2. perde! Yeni takımı resmen açıklandı...

Hakan Çalhanoğlu'nun açtığı kapıdan bir isim daha girmeye hazırlanıyor. Geçen sezon Milan'ın ezeli rakibi Inter'e imza atan Hakan Çalhanoğlu'nun eski takım arkadaşı Alessio Romagnoli, milli futbolcunun yanına gelmeye hazırlanıyor. 7 yıldır Milan forması giyen Romagnoli'nin Lazio'yu reddettiği ve Milan'a yelken açtığı öğrenildi.

aksam.com.tr

İtalya Serie A'da bir isim daha Hakan Çalhanoğlu'nun izinden gitmeye hazırlanıyor. Geçen sezon bayrak oyuncusu Hakan Çalhanoğlu'nu bedelsiz olarak Inter'e kaptıran Milan'da bu kez Alessio Romagnoli tehlikesi yaşanıyor.

Ve Adem Ljajic muradına erdi! Aşk acısı sonrası istediği oldu

MILAN'DA HAKAN ÇALHANOĞLU'NDAN SONRA BİR HAYAL KIRIKLIĞI DAHA

Milli futbolcunun Inter'e gidişini affetmeyen Milan taraftarları bu yaz Alessio Romagnoli ile meşgul olacağa benziyor. Aksam.com.tr'nin İtalyan basınından aktardığına göre, Milano'nun kırmızı yakasından ayrılmayı kafasına koyan 27 yaşındaki stoper Milan ve Lazio istiyor. Futbola Roma'da başlayan Romagnoli'nin Lazio'da forma giymeye sıcak bakmadığı ve bu yüzden Inter'e daha yakın olduğu kaydedildi.

Victor Nelsson'da büyük kriz! Galatasaraylıları kızdıracak gelişme camia içinden geldi

ALESSIO ROMAGNOLI TAKIMIN SEMBOL İSMİ: 7 YILDIR MILAN'DA

Ağustos 2015'te 25 milyon euro bonservis bedeliyle Roma'dan transfer edilen tecrübeli stoper, bu sezon 26 maça çıktı ve 1 gol-1 asistlik bir performans ortaya koydu. Milan kaptanının Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 25 milyon euro.

aksam.com.tr

Bir devrin sonu: Cristiano Ronaldo'yu yıkan karar resmen açıklandı