Hakan Çalhanoğlu, Mesut Özil formülüyle adım adım Galatasaray'a...

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Hakan Çalhanoğlu-Galatasaray flörtleşmesi, günbegün ciddiyet kazanıyor. Her iki tarafı da yakınlaştıran gerekçeler; transferi oldukça mümkün hale getiriyor.

Akşam.com.tr

Oğuz Ok

Şu an için bir hayal olarak görünen Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray forması giymesi, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye imza atmasının ardından kelimenin tam anlamıyla hayal olmaktan çıktı.

Yıldız futbolcunun; "Bir gün mutlaka Galatasaray forması giyeceğim." sözleri, kulübüyle sezon sonu sözleşmesinin sona erecek olması ve henüz anlaşmaya varamaması Galatasaray'ı adeta pusuda bekletiyor. Instagram'dan sarı-kırmızılı takıma göz kırpan Çalhanoğlu'nun bu "pasları", masumane bir taraftarlık ilişkisi olarak gözükmüyor.

Galatasaray'dan bir scout transferi daha: Yairo Moreno! Şimdiden Türkçe öğrenmeye başladı...

FFP SINIRLAMASI KALKIYOR

Galatasaray'ın yazın Finansal Fair Play yükümlülüklerinden kurtulacak olması Hakan transferinde elini güçlendiren bir başka detay olarak ifade ediliyor.

Cimbom tıpkı "Mesut Özil-Fenerbahçe" transferinde olduğu gibi sponsorluklarla Hakan'a teklif yapacak, bonservis bedeli olmayacağı için sarı-kırmızılı kulübün teklifi, 27 yaşındaki futbolcuyu tatmin edebilecek bir miktarda olması bekleniyor.

ŞAMPİYONLUK, TERİM, SPONSORLAR...

Olası Süper Lig Şampiyonluğu-Şampiyonlar Ligi paketi ise Aslan'ı bu transfere yakınlaştıracak, Hakan'ı da Türkiye'de oynamaya sıcak baktıracak bir başka detay olarak göze çarpıyor.

Hakan Çalhanoğlu'nun Milli Takım'da birlikte çalıştığı Fatih Terim'le yeniden bir araya gelmek istediği de biliniyor. Her fırsatta, tecrübeli hocayı yere göğe sığdıramayan Çalhanoğlu, hocasını çok seviyor.

"Hakan-Galatasaray" flörtleşmesinin transferi önümüzdeki günlerde somutlaşması bekleniyor.

'Mustafa Muhammed için en doğru yer Galatasaray'

GALATASARAY'A "KALP" BIRAKTI

Milli yıldız, Galatasaray'ın "Günaydın" paylaşımının altına "Galatasaray" yazarak kırmızı kalp emojisi bıraktı. Hakan'ın bu mesajına binlerce beğeni gelirken, Galatasaraylı taraftarlar da yıldız oyuncuyu sarı-kırmızılı takıma çağırdı.

Fenerbahçe istedi, Galatasaray bitiriyor! Süper Lig'in gözde stoperi...

"GALATASARAY'I YAŞAMAK İSTERİM"

Hakan Çalhanoğlu geçtiğimiz günlerde, bir gün Galatasaray'da oynamak istediğini söylemişti. Çalhanoğlu, şöyle konuşmuştu:

Galatasaray'a olan tutkumu ve sevgimi hiçbir zaman saklamadım, saklayamam. Galatasaray'la inşallah bir gün buluşacağız. Şu an hep anlatıyoruz ama ileride bir gün Galatasaray'ı yaşamak istiyorum, anlatılmaz, yaşanır. Ben Hagi'yi örnek aldım, Türkiye'de onun gibi büyük bir oyuncu olmak benim hep hedefim. Galatasaray'da 10 numarayı taşımanın gururunu taşımak isterim.


Galatasaray'a bir çalım daha! Fatih Terim çok istiyordu...