Hakan Çalhanoğlu için yılın transfer bombasına hazır olun! İtalya bu haberle çalkalanıyor

Inter'de harikalar yaratan Hakan Çalhanoğlu için Avrupa basınında çıkan transfer iddiaları dur durak bilmiyor! Geçtiğimiz günler adı Manchester United ile anılan Hakan Çalhanoğlu için İtalyanlardan yeni bir iddia geldi. Habere göre milli futbolcumuza bir başka İngiltere Premier Lig devi Chelsea de talip oldu.

aksam.com.tr

İtalya'da Hakan Çalhanoğlu için son dakika transfer iddiası ortaya atıldı. Geçtiğimiz hafta İngilizler, Manchester United'ın Hakan Çalhanoğlu için Inter'e 20 milyon euro ödemeye hazır olduğunu yazarken son iddia ise İtalyanlardan geldi.

Herkes Şenol Güneş'i Beşiktaş'a bekliyordu, Erman Toroğlu "duyduğuma göre" dedi ve açıkladı

CHELSEA'NİN İLK HEDEFİ HAKAN ÇALHANOĞLU

Stopandgoal ve Calciomercatoweb'in haberlerine göre İngiltere Premier Lig devi Chelsea, Hakan Çalhanoğlu için devreye girdi. Haberde milli futbolcumuzdan 'Inter için sezonun baş kahramanı' sözleriyle bahsedilirken Chelsea'yi satın alacağı konuşulan Türk iş insanının ilk hedefinin Hakan Çalhanoğlu olacağı aktarıldı.

Joachim Löw'de mutlu son! Resmi açıklama geliyor: Projem hazır

TRANSFER İLERLEYEN GÜNLERDE SOMUTLAŞACAK

Chelsea'nin yeni sahibiyle kadroda devrime gideceği belirtilirken, Hakan Çalhanoğlu'nun bu amaç için uygun bir profil olduğu ve önümüzdeki günlerde konunun somutlaşacağı bilgisi de haber detayında yer aldı.

24 MAÇTA 15 GOLE KATKI

Inter'in olaylı bir şekilde ezeli rakibi Milan'dan transfer ettiği Hakan Çalhanoğlu, Serie A'da bu sezon çıktığı 24 maçta 6 gol, 9 asistlik harika bir performans sergilemişti. 28 yaşındaki milli futbolcumuzun güncel piyasa değeri 35 milyon euro. Hakan Çalhanoğlu'nun Inter ile 30 Haziran 2024 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray'da Alexandru Cicaldau depremi! Taraftarlar kulaklarına inanamadı

aksam.com.tr