Hakan Çalhanoğlu için dünya devinden çılgın teklif! Kariyer transferini yapıyor

Hakan Çalhanoğlu için Manchester United kesenin ağzını iyice açtı. Geçtiğimiz ay Hakan Çalhanoğlu için 20 milyon euroyu gözden çıkaran Kırmızı Şeytanlar, Inter'den 'en az 30 milyon euro isteriz' cevabı almıştı. İngiliz devinin teklifini revize ettiği ve bu kez İtalyanlarla pazarlık masasına 25 milyon euro ile oturacağı aktarıldı.

Aksam.com.tr

Manchester United'ın Hakan Çalhanoğlu ısrarı sürüyor. Paul Pogba ile yollarını ayırmaya hazırlanan İngiliz devi, Hakan Çalhanoğlu için yaptığı teklifi artırdı. Ralf Rangnick'in ısrarla kadrosunda görmek istediği milli futbolcumuz için Inter'le uzlaşma sağlanıp sağlanamayacağı merak ediliyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU İÇİN TEKLİF ARTIRDILAR

Şubat ayında Hakan Çalhanoğlu için Inter ile dirsek temasına geçen Manchester United, 20 milyon euroyu gözden çıkarmıştı. Inter'in en az 30 milyon euro talep etmesi üzerine görüşmeler sürüncemeye girmişti. Manchester United, Ralf Rangnick'in gözdesi konumunda olan Hakan Çalhanoğlu için Inter'in kapısını yeni bir teklifle çaldı.

HAKAN ÇALHANOĞLU İÇİN INTER TOK SATICI

İngiliz basınında çıkan habere göre Manchester United, bu kez 25 milyon euro ile pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor. Kırmızı Şeytanlar, Hakan Çalhanoğlu için ısrarlı girişimlerini sürdürürken, İtalyan ekibinin en az 30 milyon euro inadının kırılmaması halinde görüşmelerin sonlandırılacağı belirtiliyor.

Manchester United, Hakan Çalhanoğlu temaslarından eli boş dönmesi halinde rotasını Leicester City'ye kıracak ve Youri Tielemans için görüşmelere başlayacak.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN INTER KARNESİ

Hakan Çalhanoğlu Inter ile bu sezon 36 maça çıktı. Milli yıldız takımına 36 maçta 6 gol 9 asistlik katkı sağladı. Transfermarkt verilerine göre 28 yaşındaki yıldız orta sahanın piyasa değeri 35 milyon euro.