Haji Wright Trabzonspor'a doğru

Fraport TAV Antalyaspor'un kiralık yıldızı Haji Wright'a Trabzonspor talip oldu. Sezon başı Danimarka'nın SönderjyskE takımından kiralanan ve ligin bitmesiyle geri dönecek olan Haji Wright'ın menajerler tarafından Trabzonspor'a önerildiği öğrenildi. Öte yandan Antalyaspor'un bir diğer yıldızı Fernando da bordo-mavililerin radarında.

Fanatik

Antalyaspor'un başarısında büyük sahibi olan Haji Wright'ın adı Trabzonspor'la anılıyor. Kırmızı-beyazlıların sezon başında Sönderjyske'den kiraladığı 24 yaşındaki forvet, Danimarka ekibine dönecek. Sözleşmesinde herhangi bir satın alma opsiyonu bulunmayan Haji Wright'ın menajerler tarafından Trabzonspor'a teklif edildiği öğrenildi. ABD'li hücumcu bu sezon 32 lig mücadelesinde 14 kez rakip fileleri havalandırdı.

Igor Tudor sürprizi! Geri dönüyor

HAJI WRIGHT DIŞINDA FERNANDO DA LİSTEDE

Öte yandan devre arasında transfer olduğu Antalyaspor'da harikalar yaratan Fernando da Trabzonspor'un radarında. Kontratında, "800 bin euroyya serbest kalır" maddesi bulunan 30 yaşındaki ön libero için bordo-mavililerin kısa zamanda harekete geçmesi bekleniyor.

Arap Yarımadası'ndan da cazip teklifler alan ve Antalyaspor'da yarım sezon için 225 bin euro ücret alan Fernando, Güney ekibine gitmeden önce menajerler tarafından Galatasaray ve Beşiktaş'a da önerilmişti.

Jorge Jesus'tan Ali Koç'a 10 milyon euroluk talep