Haji Wright ''Enner Valencia'yı yakalayamam''

Antalyaspor'un golcü isimlerinden Haji Wright, Süper Lig'de İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından konuştu.

Gol krallığı yarışı ile ilgili olarak değerlendirmeler yapan Wright, "Enner Valencia'yı yakalayamayabilirim ama kendi hedeflerim var. Gollerime devam edeceğim. Bireysel hedeflerim uğruna daha çok savaşacağım." sözlerini sarf etti.

Wright bu sezon ligde 17 kez fileleri havalandırdı. Süper Lig'de gol krallığı yarışında zirvede yer alan Fenerbahçeli Enner Valencia'nın ise 27 golü bulunuyor.

ALFONS GROENENDIJK "YETERSİZ PERFORMANS"

"Hata yapıp geri düşüyoruz. Top bizde kalıyor ama bunları fırsatlara çeviremiyoruz. Açıkçası bugünkü performanstan memnun değilim. İç sahada bambaşka bir takım oluyoruz ama deplasmanda bu olmuyor. 3-1 kaybettiğimiz Kasımpaşa maçı aklıma geldi bugün. Buna karşın 3 kez geriye düşüp geri dönen bir takım olduğu için oyuncuları kutluyorum. Son dakikalardaki penaltı ve alınan puan tek sevindirici unsur. Oyuna giren futbolcuların performansından memnunum. Fredy iki golü hazırlayan isim oldu. Deplasman karnemize galibiyet taşımamız gerekiyor. Ligin sonuna geldik. Daha çok çalışmalıyız."