Haftanın maçında kazanan yok! Maç sonucu: Trabzonspor 0-0 Medipol Başakşehir

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftası müthiş bir maça sahne oldu. Lider Trabzonspor sahasında Medipol Başakşehir'i konuk etti, karşılaşma 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 46'ya yükseltti, Başakşehir ise puanını 32 yaptı.

AKŞAM & Ajanslar

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçı! Trabzonspor'u Medipol Başakşehir'i konuk etti. Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Medical Park Stadı'nda taraftarının büyük desteğiyle rakibini ağırlayan bordo-mavililer, 0-0'lık sonuçla puanını 46'ya yükselterek bir maç eksiği bulunan en yakın takipçisi İttifak Holding Konyaspor'un 10 puan önünde devreye lider girdi.

Medipol Başakşehir ise teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde namağlup unvanını Trabzonspor deplasmanında da sürdürdü. Belözoğlu yönetiminde 8 galibiyet ve 3 beraberlik yaşayan turuncu-lacivertli ekip, puanını 33'e yükseltip ilk yarıyı 3. sırada kapamayı garantiledi.

Trabzonspor, bu sezon ligde ilk kez 19. haftada rakip fileleri havalandıramayarak bir maçtan golsüz ayrıldı.

Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında Trabzonspor, 7 Ocak tarihinde Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Başakşehir ise 8 Ocak'ta Alanyaspor deplasmanına çıkacak.

Hasan Ali Kaldırım ile Güntekin Onay arasında polemik: Buna sen karar veremezsin!

ABDULLAH AVCI'DAN 3 DEĞİŞİKLİK

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk eden Trabzonspor, 18. haftada Altay ile deplasmanda oynadığı karşılaşmaya göre ilk 11'de 3 farklı futbolcuyla sahaya çıktı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, sakatlığı bulunan Edgar Ie'nin yokluğunda Hüseyin Türkmen'e, yedek kulübesine çektiği Berat Özdemir'in yerine Dorukhan Toköz'e, Siopis'in yerine de Bakasetas'a görev verdi.

Bordo-mavili takımın savunmasında ilk kez Hüseyin Türkmen ile Denswil, birlikte stoper olarak görev yaparken Altay maçına göre orta sahanın kurgusunda da değişikliğe gidildi. Orta alanda Berat ve Siopis'in yerine Dorukhan ile Bakasetas forma giydi.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Nwakaeme, Hugo, Edgar ve Gervinho, maç kadrosunda yer almadı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, transferi açıkladı! "İstiyorum..."

TRİBÜNLER DOLDU

Trabzonspor taraftarı, Medipol Başakşehir karşılaşmasına büyük ilgi gösterdi.

Taraftarlar, Medical Park Stadı'nda tribünlerin tamamını doldururken bu sezon iç sahada en fazla seyircinin izlediği karşılaşma oldu.

Medipol Başakşehir Edin Visca transferini açıkladı

5 YILDIR EVİNDE YENEMİYOR

İki takım, Süper Lig'de bugüne kadar 26 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Trabzonspor 10 kez galip gelirken 8 kez de rakibine mağlup oldu, 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Süper Lig'de bugüne kadar 26 kez Medipol Başakşehir ile karşılaşan Trabzonspor, evinde son galibiyetini 2015 yılında almıştı. Bordo mavililer bu akşam gerçekleştireceği 27'nci karşılaşmada rakibini yenerek 5 yıllık hasrete son vermek istiyor.

Trabzon ışıl ışıldı... Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçından kareler

SIOPIS KART SINIRINDA BULUNUYOR.

Medipol Başakşehir'de ise, sakatlığı nedeniyle Tolga Ciğerci ile kart cezalısı olan Ömer Ali Şahiner zorlu karşılaşmada forma giymeyecek.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Edin Visca sorusuna kaçamak cevap

Son dakika haberi: Rıdvan Dilmen, Vedat Muriqi transferini resmen açıkladı