Hacıosmanoğlu: Seni Türkiye'de gömecek yer bulamam

Birlik seçiminde Recep Mamur, F.Bahçe vekaleti ile toplantıya gelince Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu patladı: “Futbolun ırzına geçmiş emek hırsızı bir kulübün vekaletini nasıl alırsın?”

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına sürpriz şekilde G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav seçilirken şok kavgalar yaşandı... Toplantıya F.Bahçe katılmazken başkan adayı olması istenen Fikret Orman’ın yerine Deniz Atalay yer aldı. Recep Mamur ismi tek kalırken toplantının başında şok bir kavga yaşandı. 

F.BAHÇE yerine vekalet alan Mamur’un bu hareketi Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun tepkisini çekti. Hacıosmanoğlu, Kayserispor Başkanı’na, “F.Bahçe toplantıya neden yönetici yollamıyor, yoksa benden mi çekiniyorlar. Sayın Mamur siz nasıl emek hırsızlarının vekaletini alırsınız? Futbolun ırzına geçen bir kulübün vekaletini nasıl alırsınız? Ben sizin başkanlığınızı istemiyorum” diyerek çok sert çıkış yaptı. 

ADAM KERE ADAMIM 

Mamur da “Sen Trabzonlu isen ben de Kayseriliyim, adam kere adamım” karşılığını verdi. Buna sinirlenen Hacıosmanoğlu, “Şov mu yapıyorsun, bana hakaret mi ediyorsun? Seni Türkiye’de gömecek yer bulamam” diye bağırdı. Ortalık karıştı, büyük tartışmalar çıktı, itişmeler yaşandı. 

3 KULÜP TERK ETTİ 

Gerilimin ardından taraflar güçlükle sakinleştirildi. 6 kulüp “Seçimi erteleyelim” dedi ama bu çoğunluk olmadığı için kabul görmedi. Ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman olmayınca İbrahim Kızıl da başkan adaylığını gündeme getirdi. Değerlendirme sırasında İlhan Cavcav, “Benim adayım Recep Mamur” deyince bu sözlere tepki gösteren Kasımpaşa’dan Hasan Hilmi Öksüz toplantıyı terketti. Yine Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve Kayserispor Başkanı Recep Mamur da çıkan tartışmalar üzerine toplantıdan ayrıldı. 

TAM BİR REZALET 

Daha sonra Kulübler Birliği’nin Fahri Başkın İlhan Cavcav’ın adaylığı gündeme gelince İbrahim Hacıosmanoğlu ile G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl tartıştı. Ardından Kulüpler Birliği, bir karar aldık diyebilmeleri için İlhan Cavcav’ı başkan olarak seçti. Cavcav, toplantıdan sonra “17 kulübün oyu ile başkan oldum” ifadelerini kullandı. Ancak 3 kulüp toplantıyı çoktan terk etmişti bile. Kulüpler Birliği’nde çıkan istenmeyen olaylara birçok kulüp temsilcisi, “Rezalet, böyle olay olamaz. Hiç yakışmadı” yorumu yaptı. 

İŞTE HACIOSMANOĞLU'NUN İZ BIRAKAN SÖZLERİ