''Haberi en iyi kaynaktan aldım'' Luis Suarez transferi hayırlı olsun! Fenerbahçe...

Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Luis Suarez'in yeni adresi belli oldu. Atletico Madrid'den ayrılan deneyimli forvetin tercihi şaşırttı. 35 yaşındaki Luis Suarez, yeni takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalıyor. İşte Fenerbahçelilerin de beklediği o haberin detayları...

aksam.com.tr

Luis Suarez transferinde son dakika gelişmesi yaşanıyor. Atletico Madrid'e veda eden deneyimli golcü, Fenerbahçe'nin de listesindeydi. Luis Suarez'in yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği merak edilirken transferde düğüm de çözüldü.

LUİS SUAREZ'İN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Tam 16 yıl önce Uruguay'dan Avrupa'nın yolunu tutan Luis Suarez, yeniden Güney Amerika'ya döndü. Aksam.com.tr'nin İspanyol basınından aktardığı habere göre Luis Suarez, River Plate ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Bu iş bitti! Edin Dzeko ile anlaşma sağlandı: Golcü transferinde mutlu son...

FENERBAHÇE'NİN DE GÜNDEMİNDEYDİ

Atletico Madrid'den ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'nin transfer hedeflerinden biri haline gelen Luis Suarez'in Avrupa'dan da birçok talibi bulunuyordu. Deneyimli golcü tercihini Arjantin devinden yana kullandı.

"HABERİ EN İYİ KAYNAKTAN ALDIM"

Aksam.com.tr'nin aktardığı habere göre ünlü gazeteci Bruno Vain, 'Haberi en iyi kaynaktan aldım. Luis Suarez River Plate'de' ifadelerini kullandı. Vain, Luis Suarez'in Marcelo Gallardo'nun çalıştırdığı Arjantin devine katılacağını belirtti.

Christophe Galtier'den Fransa'yı sallayan transfer! Milli yıldızımız gündeme oturdu

RESMİ AÇIKLAMA BUGÜN GELEBİLİR

Öte yandan River Plate'in Luis Suarez transferinin resmi duyurusunu bugün (pazartesi) yapacağı öne sürüldü. Son olarak formasını giydiği Atletico Madrid'de ligde 35 maça çıkan Luis Suarez 11 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.

Aykut Kocaman'ın yeni adresi herkesi şaşırttı! Sözleşmesine öyle bir madde koydurdu ki...

LUİS SUAREZ KİMDİR?

24 Ocak 1987 doğumlu olan Luis Suarez futbol kariyerine ülkesinin takımlarından Nacional'in altyapısında başladı. 2005 yılında profesyonel olan ünlü forvet, 2006 yılında 800 bin euro karşılığında Groningen'e transfer oldu.

Groningen'de 1 yıl forma giyen Luis Suarez 2007'de 7,5 milyon euro karşılığında Ajax'ın yolunu tuttu. Hollanda devinde 4 sene top koşturan Uruguaylı golcü, 2011'de 26,5 milyon euroya Liverpool'a transfer oldu.

İngiliz devinde oldukça başarılı 3 sezon geçiren Luis Suarez, 2014'te ise Barcelona'ya tam 81,72 milyon euro karşılığında imza attı. 6 yıl da Katalan devinde oynayan deneyimli isim, 2020'de 9 milyon euro karşılığında Atletico Madrid'e transfer oldu.

Atletico Madrid'de de 2 yıl geçiren Luis Suarez, 16 yıl sonra River Plate formasıyla yeniden Güney Amerika'ya dönüyor.