Güvenilir kale AKŞAM

AKŞAM tarafsız, özel ve güvenilir haberciliğin adresi olmaya devam ediyor. Spor servisi olarak da son dönemde gündemi belirleyen haberlere imza attık. Aralarından bazı örnekleri size hatırlatmak istedik.

AKŞAM

HASAN ŞAŞ YENİ SEZONDA YOK: (29 NİSAN 2020): Fatih Terim’in yeni sezon planlamasına Hasan Şaş ve Ümit Davala’yı almadığını, iki teknik adamın yeni sezonda Terim’le birlikte olmayacağını yazdık. Galatasaray haberi resmi ağızdan yalanladı ancak yalanlama yalan çıktı. Hasan Şaş 11 Mayıs’ta istifa etti. 

MERT HAKAN YANDAŞ FENERBAHÇE’DE: (23 Mayıs 2020): Herkes DG Sivasspor forması giyen Mert Hakan Yandaş’ın, sezon sonunda Galatasaray’a gideceğini ve Sarı-Kırmızılı kulübe imza attığını iddia ederken, biz bu haberi verdik. Yaklaşık 1 ay sonra gerçekler ortaya çıktı. 

ORHAN AK EMRE İÇİN ÇALIŞIYOR: (28 Mayıs 2020): Beşiktaş’tan ayrılan Orhan Ak’ın, Fenerbahçe’de sportif direktör olacak Emre Belözoğlu için çalıştığını ve anlaştığını yazdık. Orhan Ak halen bu görevini gayri resmi bir şekilde sürdürüyor. Fenerbahçe adına futbolcu izleyip, görüşmeler yapıyor. 

DERBİ İDMANINDA YUMRUKLAR KONUŞTU: (17 Temmuz 2020): Fenerbahçe’nin akşam idmanında Emre Belözoğlu ile Dirar arasında çıkan kavgayı ve Emre’nin hem Dirar hem de takım arkadaşlarına küfür ettiğini yazdık. Fenerbahçe olayı doğruladı. Küfür ve yumruklaşma olayını doğrulamaları zaten beklenemezdi. Akşam doğru, tarafsız ve güvenilir haberlerin kaynağı olmaya devam edecek.

İlk kriz Kruse'de patladı

Dirar'ın faturası kabarık

Bu öfkeyle olmaz Emre kardeşim