Gustavo Henrique'de son dakika! Bileti kesildi

Fenerbahçe'de Gustavo Henrique'yle ilgili karar verildi. Kasımpaşa maçında sistem değişikliğine gidecek olan Jesus, Gustavo Henrique'yi yedek soyunduracak. İşte detaylar…

Gustavo Henrique ligin ilk haftasında tel tel dökülmüş ve Fenerbahçeli taraftarları adeta çileden çıkarmıştı. Sosyal medyada oyuncuyla ilgili binlerce paylaşım yapılmıştı. Kasımpaşa maçı öncesi Jorge Jesus'tan Gustavo Henrique'yle ilgili karar çıktı.

GUSTAVO HENRİQUE İÇİN NİHAİ KARAR VERİLDİ

Ligin ikinci haftasında sistem değişikliğine gidecek olan Fenerbahçe'de Gustavo Henrique'ye kulübe yolu göründü. Stoper tandemini Attila Szalai-Luan Peres ikilisiyle kuracak olan Jesus, Gustavo Henrique'yi yedek soyunduracak.

TEK FORVETE DÖNÜŞ

Kasımpaşa maçında çift forvetten tek forvetli sisteme dönecek olan Jesus, Gustavo Henrique'nin yanı sıra Joshua King'e de kulübe yolu görünecek. Emre Mor, Diego Rossi ve Enner Valencia hattı ise bozulmayacak.

GUSTAVO HENRİQUE AĞIRLIĞIYLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Fenerbahçe'nin 1,4 milyon euro karşılığında Flamengo'dan 1 yıllığına kiraladığı Gustavo Henrique, 3-3 biten Ümraniyespor maçındaki hatalarıyla dikkat çekmişti. Birçok pozisyonda yavaş kalmasıyla göze batan Gustavo Henrique, Fenerbahçelilerin hışmına uğramıştı.