AKŞAM
Fenerbahçe, Kim Min-jae'nin ayrılığı ve son olarak Serdar Aziz'in sakatlanmasının ardından bir kez daha Gustavo Henrique için nabız yokladı. Brezilya ekibi, mukavelesi 31 Aralık 2023'te tamamlanacak olan 29 yaşındaki stoper için nakit 3 milyon euro talep etti.
İki kulüp, Henrique için daha önce de pazarlıklarda bulunmuştu. Brezilya ekibi nakit para isteğinden kesinlikle vazgeçmedi. Serdar Aziz'in sakatlığı sonrası Sarı-Lacivertliler'in bu ödemeyi yapabileceği belirtildi. Jorge Jesus, yakından tanıdığı oyuncunun alınmasını ısrarla istedi.
Kanarya'da orta alana birçok takviye yapılmasına rağmen defans için hamlede bulunulmamıştı. Ancak son dönemde yaşanan olaylar, stoper transferini mecbur kıldı.
1.96 boyundaki Henrique hem sağ hem de sol stoperde görev yapabiliyor. Zaman zaman ileri çıkarak gol de arıyor.
Tisserand'ın da Udinese'ye satılması gündemdeydi. Bu transferden de en az 3 milyon euro bekleniyor. Tisserand'dan gelecek para, Henrique'de kullanılabilir.