Gürcan Bilgiç, Arda Güler'le ilgili şok eden detayı verdi! Meğer bu yüzden...

Ünlü futbol yorumcusu Gürcan Bilgiç, Alanyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Arda Güler'le ilgili çok konuşulacak bir bilgi paylaştı. Gürcan Bilgiç, Arda Güler'in aslında daha erken A takıma alınacağını ancak oyuncunun o dönem karaciğer zarının yırtıldığını ve sürecin uzadığını belirtti.

Ünlü yorumcu Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe'nin deplasmanda Alanyaspor'u 5-2 mağlup ettiği maçı A Spor'da değerlendirdi. Gürcan Bilgiç, Arda Güler'le ilgili bir sakatlık bilgisini kamuoyuyla paylaştı. Deneyimli futbol adamı, Arda Güler'in zamanında karaciğer zarının yırtılması sebebiyle oyuncunun A takıma alınma sürecinin geciktiğini dile getirdi.

Herkes Güntekin Onay'ın verdiği bilgiyi konuşuyor! '2 gün sonra' dedi ve...

GÜRCAN BİLGİÇ'İN VERDİĞİ ARDA GÜLER DETAYI ŞOK ETTİ

Gürcan Bilgiç'in verdiği bu bilgi Fenerbahçelileri şok ederken ünlü futbol yorumcusu, oyuncunun düzelmesinin ardından İsmail Kartal'ın Arda Güler'i görür görmez kendisine bir oda ayarladığını ve oyuncuya özgüven verdiğini belirtti.

Gürcan Bilgiç'in Arda Güler sözleri şöyle:

Olimpiu Morutan için gelen resmi açıklama şok etti! İlk kez duyuruldu, ortalık yıkıldı

"ARDA GÜLER'İ YİNE KORUMA AMAÇLI OYNATMADI"

"Arda Güler'i Slavia maçında oynatmamasının sebebi koruma amaçlı. Sert bir rakip, oyuncunun genç olması onu yıpratabilir diye düşünmüş. Bu maçta bence aynı mantıkla oynatmadı.

Arda Güler'i soktu oyuna çünkü o dakikalarda Alanyaspor orta sahası da oyundan düştü. Çok fazla temaslı oyun olmayacağını düşündüğü için Arda'yı oyuna aldı. Böyle yetenekli bir oyuncu neden 11 başlamıyor diyebilirler ama belki de yeteneklerini bu kadar rahat göstermesinin nedeni rakip oyundan düştükten sonra oyuna başlamasıdır.

Bir garip Vedat Muriqi kararı! Herkes tüm hafta 'nerede?' diye sordu

GÜRCAN BİLGİÇ: ARDA GÜLER'İN KARACİĞER ZARI YIRTILINCA...

Arda Güler aslında daha erken A takım kadrosuna alınacaktı fakat oyuncunun karaciğer zarı yırtılınca süreç gecikti. Bu rahatsızlığının ardından Arda düzeliyor İsmail Kartal oyuncuyu çağırıyor alt yapı hocası Tayfun Seven 'bizde 1 maç oynasın durumunu görelim ona göre size gönderelim' diyor. Bakıyorlar durumu iyi hiçbir şeyi yok hemen Samandıra'ya A takıma alıyorlar. İsmail Kartal Arda Güler'in yeteneklerini görür görmez kendisine bir oda ayarlıyor eşyalarını getirtiyor ve oyuncuya o özgüveni veriyor.

Rıdvan Dilmen'den olay yaratacak kehanet! 10 Nisan'ı işaret etti! Gerçekleşirse...