Güneş'in hareketini tasvip etmedim

Güneş'in Salih'i ittiği görüntüye Çebi bu yorumu yaptı: “Onlar baba-oğul gibidir. Tasvip etmediğim bir olay olsa da art niyetli olmadığına eminim.''

AKŞAM SPOR

Başkan Çebi, Adana Demirspor mağlubiyetinden sonra Şenol Güneş'in Salih Uçan'ı koridora doğru itmesiyle ilgili görüntüye bu yorumu yaptı: "Maç bitmiş. Kaybetmek acı verici bir şeydir. Şenol Güneş ve Salih Uçan arasındaki baba-oğul ilişkisi bilinse, bu hareketin art niyetli olmadığı anlaşılırdı. O görüntü olmasa daha iyiydi ama itmek olarak bakmayın.

ONLAR ARALARINDA ÇÖZER

Herkes gergin, bir an önce oyuncuyu soyunma odasına göndermek istedi. Tasvip etmediğim bir olay olsa da art niyetli olmadığına eminim. Onlar kendi aralarında hallederler. İkisi arasındaki saygı ve sevgiyi bilseniz o hareketin ne anlama geldiğini bilirdiniz. Sponsorluk töreninde bu soruyu cevaplamak doğru değil ama kamuoyunun da merak ettiği bir konuyu sormak hakkınız."

ABOU'YA BÜYÜK TEPKİ

Adana Demirspor'a 4-2 mağlup olan Beşiktaş'ta maç sonu rakip futbolcu Nani ile sohbet ederken güleç bir halde olan Vincent Aboubakar'a Siyah-Beyazlı taraftarlar sert tepki gösterdi. Trendlere giren Kamerunlu golcü hakkında ağır paylaşımlar görüldü.

GEDSON İYİLEŞTİ

Club Brugge maçında omzundan sakatlanan ve 2 lig karşılaşmasında yer alamayan Gedson Fernandes iyileşti. Şenol Güneş'in şans vermesi halinde Portekizli orta saha, Konyaspor karşılaşmasında ilk 11'deki yerini alabilecek.