Gündemi sarsacak Şenol Güneş haberi: Şaka sandım ama ‘olay doğru' dediler

Ogün Temizkanoğlu, Şenol Güneş'le ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı. Eski hocası Şenol Güneş'in kendisini 2002 Dünya Kupası'na çağırmaması üzerine yaşadığı hayal kırıklığını anlatan Temizkanoğlu, “Şenol Güneş hayallerimi çaldı. Şaka yapıyor sandım, Ünal Karaman'ı aradım ‘maalesef olay doğru' dedi.

Ajansspor

Ogün Temizkanoğlu 20 yıl öncesine döndü ve Şenol Güneş'le ilgili çarpıcı sözler sarf etti. 2002 Dünya Kupası'na çağrılmamasının içinde ukde olarak kaldığını dile getiren Ogün Temizkanoğlu, "Şenol Güneş hayallerimi çaldı" diye konuştu.

"ŞENOL GÜNEŞ BENİ NEDEN ÇAĞIRMADI HÂLÂ BİLMİYORUM"

Eleme maçlarının hepsinde oynadığını ve kaptan olduğunu belirten Temizkanoğlu, Şenol Güneş'in neden kendisini kadroya çağırmadığını hâlâ bilmediğini dile getirdi ve yaşadığı hayal kırıklığını anlattı. Haberi gazetecilerden aldığını belirten eski futbolcu, Şenol Güneş'i aradığını ancak telefonunun kapalı olduğunu belirtti.

TEMİZKANOĞLU: ÜNAL KARAMAN 'MAALESEF OLAY DOĞRU' DEDİ

Gazetecilerin kendisine şaka yaptıklarını düşündüğünü söyleyen Temizkanoğlu, Şenol Güneş'e ulaşamayınca dönemin yardımcı antrenörü Ünal Karaman'ı aradığını ve "Maalesef olay doğru" dediğini aktardı. Öte yandan eski milli futbolcu o anda Şenol Güneş'in samimiyetsiz olduğunu anladığını belirtti.

FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLDU DİYE Mİ CEZALANDIRILDI?

Fenerbahçe'ye transfer olduğu için Şenol Güneş'in kendisini cezalandırdığı yönündeki soruya 'ben böyle düşünmüyorum' şeklinde cevap veren Temizkanoğlu, "Çünkü öyle bir şey olsaydı bizi elemelerde de kadroya almazdı. Benim oynamadığım tek maç içerde Avusturya'yı 5-0 yendiğimiz play-off maçıydı. Arka adalemde yırtık vardı. Ama dediğim gibi hâlâ neden finallere götürülmediğimi bilmiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.