Gümüşhanespor'un gol yemeyen kalecisi Cengiz Biçer sırrını AKŞAM'a açıkladı

Profesyonel liglerde gol yemeyen tek kaleci olan Gümüşhanespor'un başarılı eldiveni Cengiz Biçer AKŞAM'a konuştu. ''Maçtan bir gün önce kitap okurum.'' diyen Biçer, ''Erkenden yatıp, uykumu almaya çalışıyorum. Totemlerim var.'' ifadelerini kullandı.

AKŞAM Özel Haber

Soner KAN

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor, oynadığı 7 maçta, 3 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Karadeniz ekibi, bu maçlarda rakip fileleri 5 kez havalandırırken kalesinde ise hiç gol görmedi.

Bu başarının mimarlarından olan kaleci Cengiz Biçer de AKŞAM'a konuştu ve şunları söyledi: "Bu sadece bireysel bir durum değil. Takımda çok güzel bir arkadaşlığımız var. Arkadaşlıktan öte kardeşliğimiz var. Bu da bize çok şey katıyor. Gümüşhanespor'da 4. sezonumu geçiriyorum burası benim evim; yuvam. Bunu benimsemiş olmak performansımı çok olumlu yönde etkiliyor.

ÖZEL! Mustafa Cengiz'e "Bey" diye hitap etmişlerdi... Galatasaray'da 17 ihlalden ibra oylaması

"RİTUELİM YOK TOTEMLERİM VAR"

Sadece fiziksel olarak değil, mental olarak da maça hazırlandığını söyleyen Biçer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Maçtan bir gün önce kitap okurum. Erkenden yatıp, uykumu almaya çalışıyorum. Maç günü benim en büyük gücüm, annemin duaları. Bir ritüelim yok ama totemlerim var. Mesela 13 numaralı formayı giyerim. Otobüsün hep sağ tarafına otururum. Sahaya çıkarken ilk adımımı hep sağ ayakla atarım. Kalenin içinde hiçbir şey olmamasına özen gösteririm. Karşılaşma öncesi soğuk suyla duş alıp, kendimi hazırlarım. Soyunma odasında asla telefona bakmam. İdolüm ise Neuer."

ÖZEL! Galatasaray'da Serdar Eder ve Fatih Altaylı'nın geleceği belli oluyor