Güle güle Younes Belhanda? Adana Demirspor'da Vincenzo Montella'dan kritik karar

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Younes Belhanda için karar aşamasında! Adana Demirspor'da geçtiğimiz dönem büyük bir ceza da alan Younes Belhanda, Vincenzo Montella'nın raporu sonucunda önümüzdeki yaz gözden çıkarılabilir!

Vincenzo Montella'nın Adana Demirspor'u Süper Lig'de çok iyi bir performans sergilerken, Younes Belhanda ise disiplinsiz tavırları ile takımdaki huzur ortamını bozmuştu! Akabinde ise Faslı oyuncuya çok büyük bir para cezası veren Adana ekibi, an itibarıyla kritik bir karar aşamasında.

ADANA DEMİRSPOR'DA VINCENZO MONTELLA'DAN YOUNES BELHANDA KARARI

Faslı oyuncunun disiplinsiz tavırları ile takımın huzurunu kaçırması sonucunda, Adana Demirspor, sözleşme feshini gündeme almıştı! Akabinde ise oyuncunun ve takım arkadaşlarının istekli tavırları sebebi ile zorlu süreç sadece para cezası ile geçiştirilmişti...

Önümüzdeki sezon daha büyük hedefler ile yoluna devam edecek olan Süper Lig ekibi, Vincenzo Montella'nın kararına göre hareket edecek ve gelecek yaz kadro yapılanması adına kritik kararlar verecek.

Son olarak ise bu süreçten hareketle de ligin kalanı çok önemli bir hal aldı! Zira Faslı oyuncu, sezonun devamında da disiplinsiz tavırlar sergilemeye kalkarsa, Adana ekibi Belhanda ile yoluna devam etmeyecek.

DİKKAT ÇEKEN PERFORMANS

Adana Demirspor, bu sezon flaş sonuçlara imza atarken, Belhanda da şu ana kadar 24 maçta forma giydi ve 8 gol ile 5 asistlik önemli bir katkı sağladı.

Bu istatistiği de gözeten Adana Demirspor yönetimi, Faslı oyuncunun biletinin kesilmesi halinde yine aynı kalitede yıldızlara yönelecek.