Güle güle Younes Belhanda! Adana Demirspor'da kıyamet koptu

Adana Demirspor'da Younes Belhanda defteri kapanıyor. 2 yıldır takımda forma giyen Faslı yıldızla yollar ayrılıyor. Disiplinsiz tavırlarıyla dikkat çeken Younes Belhanda'nın gördüğü son kırmızı kart sonunu getirdi. İşte başarılı futbolcuyla ilgili verilen karar ve detayları…

Fotomaç

Süper Lig'in flaş ekiplerinden Adana Demirspor'da Younes Belhanda depremi yaşanıyor. Mavi Şimşeklerle 2023-24 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunan deneyimli futbolcuyla ayrılık kararı alındı. Younes Belhanda'nın disiplinsiz tavırları Montella'yı bu karara itti.

YOUNES BELHANDA'NIN FİŞİ ÇEKİLDİ

Adana Demirspor, Younes Belhanda'nın 1 yıl daha var olan kontratını beklemeden oyuncuyla sezon sonunda vedalaşacak. Konuyla ilgili yönetime raporunu sunan Montella, Belhanda'nın fişini çekti.

SON KIRMIZI KART BARDAĞI TAŞIRDI

Sezona harika giren ancak disiplinsiz tavırlarıyla dikkat çeken Younes Belhanda, son olarak Trabzonspor maçında kırmızı kart görmüştü. Adana Demirspor, Belhanda'ya 180 bin euro gibi ciddi bir para cezası vermişti.

YOUNES BELHANDA ADANA DEMİRSPOR'DAN AYRILIYOR

Adana Demirspor, yola devam etmeyi düşündüğü Montella'dan takımda kalacak ve gidecek oyuncularla ilgili rapor istedi. İtalyan teknik adamın gönderilecek isimlerinden biri de Younes Belhanda oldu.

YENİ TAKIMI MERAK KONUSU

33 yaşındaki Faslı futbolcunun yeni sezonda Adana Demirspor'da olması beklenmiyor. Younes Belhanda'nın bir sonraki adresinin neresi olacağı şimdiden merak konusu.

21 MAÇTA 11 GOLE DİREKT KATKI

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla ligde 21 maça çıkan Younes Belhanda 6 gol, 5 asistlik katkı verdi.