Güle güle Uğurcan Çakır! Transferi açıkladılar: Yeni takımını duyan şok geçirdi

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Uğurcan Çakır bu sezon eleştiri oklarının hedefinde. Takımın yaşadığı buhran sebebiyle önünü görmekte zorlanan Uğurcan Çakır'ın Avrupa hayali için sezon sonunda Trabzonspor'dan ayrılacağı öne sürülüyordu. Milli kaleciyle ilgili gelen son transfer iddiası ise gündemi sarsacak cinsten.

www.aksam.com.tr

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır için gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sezon sonunda Bordo-Mavililerden ayrılıp Avrupa hayalini gerçekleştirmek isteyen Uğurcan Çakır'ın ezeli rakibin kıskacında olduğu ve resmi teklif yapıldığı öne sürüldü. Detaylar haberimizde...

UĞURCAN ÇAKIR İÇİN BOMBA TRANSFER İDDİASI

Avrupa'da top koşturmak istediğini her fırsatta dile getiren Uğurcan Çakır için ezeli rakibin devreye girdiği belirtildi. Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre Galatasaray, Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a resmi teklifini iletti.

KARARI MERAK KONUSU

Uğurcan Çakır'ın Galatasaray'a transferi karşısında nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu. Milli kalecinin gelecek sezon sözleşmesinin son yılına girecek olan Muslera'nın arkasında bir sezonunu heba etmesi beklenmiyor.

UĞURCAN ÇAKIR AVRUPA'YA GİTMEK İSTİYOR

İlk hedefi Avrupa olan Uğurcan Çakır, sezon sonunda kendisi için gelecek tüm teklifleri değerlendirecek. Trabzonspor'un çıkarlarını da düşünen milli eldiven, kulübüne iyi bir para kazandırıp ayrılmak istiyor.