Güle güle Patrick van Aanholt! Ateş gibi sol bek Galatasaray'a...

Patrick van Aanholt'un performansından memnun olmayan Galatasaray, sol bek transferi için çalışmalara başladı. Sezon başında Yuri Gorshkov'u isteyen ancak transferi gerçekleştiremeyen Galatasaray, Patrick van Aanholt'u kadrosuna katmıştı. Hollandalı için gelecek teklifleri değerlendirme kararı alan Cimbom, David Colina için girişimlere başladı. Hajduk Split'de forma giyen 21 yaşındaki sol bek David Colina'nın takımıyla 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray'dan Patrick van Aanholt dönemi kısa sürecek gibi. Hollandalı sol bekin performansından memnun olmayan Galatasaray, sol bek transferi için girişimlere başladı. Cimbom, Patrick van Aanholt için sezon sonunda gelecek teklifleri değerlendirecek.

Ve Okan Buruk geri dönüyor! Galatasaray olmadı derken...

GALATASARAY DAVID COLINA İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Sezon başında Yuri Gorshkov'u kadrosuna katmak isteyen ancak transferi gerçekleştiremeyen Galatasaray, şimdi de David Colina'ya göz dikti. Fanatik'in haberine göre Luis Campos ve Pasquale Sensibile'nin önerisiyle gündeme gelen David Colina için görüşmelere başlandı. Hajduk Split forması giyen ve Hırvatistan Milli Takımı'nda da oynayan 21 yaşındaki sol bekin kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.