Güle güle Oğuzhan Özyakup! Sır gibi saklanan transfer ortaya çıktı

Oğuzhan Özyakup'un Beşiktaş macerası sona eriyor. Sözleşmesi gelecek ay bitecek olan tecrübeli futbolcu, Siyah-Beyazlılardan ayrılıyor. Öte yandan Beşiktaş'ın Oğuzhan Özyakup'un yerine flaş bir transfer yapmaya hazırlandığı iddia edildi. İşte detaylar…

Beşiktaş'ta tam 10 yıllık Oğuzhan Özyakup dönemi sona eriyor. Siyah-Beyazlılarda gözden düşen 29 yaşındaki futbolcu, gelecek ay kontratını tamamlamasının ardından takıma veda edecek. Oğuzhan Özyakup'un adı birçok Süper Lig ekibiyle anılıyor.

OĞUZHAN ÖZYAKUP'UN YENİ ADRESİ...

Oğuzhan Özyakup için en ciddi adayların Trabzonspor ve Fatih Karagümrük olduğu belirtiliyor. Henüz bir takımla anlaşmayan tecrübeli futbolcunun vereceği karar merakla bekleniyor. Oğuzhan Özyakup'un Trabzonspor'la anlaştığı iddiaları basında sıkça yer alsa da henüz resmi bir adımın atılmadığı belirtildi.

Mario Balotelli kulüp rekoru kırarak gidiyor! Yerine gelecek isim bile belli

ABDULLAH AVCI PEŞİNDE

Abdullah Avcı'nın Oğuzhan Özyakup transferini çok istediği ve 29 yaşındaki futbolcunun tıpkı Dorukhan Toköz gibi bir etki yapabileceği aktarıldı. Öte yandan Beşiktaş da Oğuzhan Özyakup'un alternatifi için arayışlara başladı.

BEŞİKTAŞ'TAN SÜRPRİZ HAMLE

Rumen basınında yer alan habere göre Beşiktaş, FCSB'den Florin Tanase'yi kadrosuna katıyor. Trabzonspor'un da ilgilendiği oyuncu için Siyah-Beyazlıların şimdiden nabız yoklamaya başladığı kaydedildi.

FLORIN TANASE'NİN İSTATİSTİKLERİ

Harika bir sezon geçiren Tanase 35 maçta 20 gol, 7 asistlik performans sergiledi. 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 5,5 milyon euro.