Güle güle Nando de Colo! Euroleague'in sayı kralı Fenerbahçe'ye

Nando de Colo'nun Fenerbahçe Beko macerası sona eriyor. Yeniden yapılanmaya giden Fenerbahçe'de Jan Vesely'nin Barcelona'yla anlaşmasının ardından Nando de Colo'yla da yollar ayrılıyor. Fransız şutör gardın yerine gelecek isim bile şimdiden belli oldu. İşte flaş transferin detayları…

Zeljko Obradovic sonrası beklediği başarıları bir türlü kazanamayan Fenerbahçe Beko, yeni sezona bambaşka bir yapıyla girmeye hazırlanıyor. Başantrenör Dimitris Itoudis ile anlaştığı öne sürülen Sarı-Lacivertlilerde birçok oyuncuyla da yollar ayrılacak.

Halil Akbunar'da masa devrildi: Tam imzayı atacakken hayatının şokunu yaşadı!

NANDO DE COLO DA AYRILIYOR

Bu isimlerin başında Jan Vesely geliyor. 8 yıldır Fenerbahçe Beko forması giyen başarılı oyuncu, Barcelona ile söz kesti. Jan Vesely sonrası Sarı-Lacivertlilere veda etmesi beklenen isim ise Nando de Colo.

Miha Zajc'da beklenen oldu! İsmail Kartal "kalsın" demişti ama...

YENİ SÖZLEŞME YAPILMAYACAK

2019'da dahil olduğu Fenerbahçe Beko ile 3 yıllık sözleşmesini tamamlayacak olan Nando de Colo ile yollar ayrılıyor. Deneyimli Fransız ile yeni kontrat yapılmama kararı alındı. Öte yandan Nando de Colo'nun yerine gelecek isim bile şimdiden belli.

Hasan Çetinkaya'dan Fenerbahçe'ye transferde büyük darbe! Herkes imzaya beklerken...

ADIM ADIM ELİE OKOBO

Fenerbahçe'nin Nando de Colo'nun yerine THY Euroleague'in en skorer oyuncusu olan Elie Okobo'yu transfer edeceği öne sürüldü. ASVEL'de forma giyen Fransız oyun kurucu, Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakıyor.