Güle güle Merih Demiral! Yerine gelecek isim bile belli oldu

Merih Demiral'ı astronomik bedelle satmaya hazırlanan Atalanta yeni stoperini buldu. Merih Demiral'ın satın alma opsiyonunu kullanacak olan ve başta Manchester United olmak üzere Avrupa'nın birçok dev kulübüyle temas halindeki Atalanta, Genoa'dan Johan Vasquez'i transfer etmek için girişimlere başladı.

Atalanta Merih Demiral'ın yerini doldurmaya hazırlanıyor. Milli stoperimizin 28 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanma kararı alan Atalanta, yeni savunmacısını da buldu. 'Tanrıçalar', Genoa'nın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Meksikalı Johan Vasquez'i radarına aldı.

MERİH DEMİRAL AVRUPA DEVLERİNİN KISKACINDA

Merih Demiral transferi için başta Manchester United olmak üzere Avrupa'nın birçok dev kulübüyle temasta olan Atalanta, milli futbolcumuzun yerini Johan Vasquez ile doldurmaya hazırlanıyor. Genoa'nın devre arasında 3,5 milyon euro karşılığında UNAM Pumas'tan transfer ettiği 23 yaşındaki savunmacı, İtalyan basınında çıkan haberlere göre Atalanta'nın bir numaralı transfer hedefi konumunda.

GENOA KÜME DÜŞERSE AYRILACAK

Johan Vasquez, Genoa'nın küme düşmesi halinde takımdan kesinlikle ayrılmak istiyor. 'Ejderhalar' Serie A'da an itibarıyla düşme hattında bulunuyor. Meksikalı stoperle Atalanta'nın yanı sıra Lazio ve Fiorentina da ilgileniyor.

MERİH DEMİRAL GİDERSE JOHAN VASQUEZ GELECEK

Atalanta'nın Merih Demiral'ı satması halinde Johan Vasquez transferinde mutlu sona ulaşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Genoa ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Flaş! Ali Koç 7 milyon euroyu reddetti, İsmail Kartal 'gönderin gitsin' dedi

Meğer Galatasaray değilmiş! Miralem Pjanic'in yeni takımı...