Güle Güle Luiz Gustavo! İşte yeni takımı...

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo dönemi sona eriyor. Ara transfer döneminde yapılacak takviyeler için bazı yabancı futbolcularıyla yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de bu adaylardan biri de Luiz Gustavo'ydu. Brezilyalı ön liberoya eski takımı Corinthians talip oldu.

Hürriyet

Fenerbahçe'de 2,5 yıllık Luiz Gustavo macerası sona erebilir. Allahyar'ın geri dönmesiyle birlikte yabancı sayısı 15'e yükselen Fenerbahçe, yapılacak transferler öncesi bazı yabancı futbolcularıyla vedalaşmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertlilerin bu bağlamda yollarını ayırmayı planladığı isimler arasında yer alan Luiz Gustavo'ya eski takımı Corinthians talip oldu.

FENERBAHÇE EN AZ 3 YABANCI İLE YOLLARINI AYIRACAK

12 Ocak'ta başlayacak ara transferde kadrosunu yabancı bir golcü ile güçlendirmek etmek isteyen Fenerbahçe'de bu operasyon ile birlikte yabancının sayısı 16'ya yükselecek olması, en az 3 en fazla 4 oyuncuyla yol ayrımına girmesini gündeme getirdi.

KULÜPTEN ALLAHYAR VE ZAJC YALANLAMASI GELDİ

Hull City'nin Allahyar ve Miha Zajc ile ilgilendiği ve bu transferin bittiği iddia edilse kulüp kanadından "Henüz ulaşan böyle bir talep veya teklif yok" bilgisi geldi. Bu iki futbolcu Belçika ve İtalyan takımlarının da gündeminde. Allahyar'ı Anderlecht, Zajc'ı ise Empoli ve Cagliari'nin istediği öğrenildi.

LUIZ GUSTAVO'YA CORINTHIANS TALİP OLDU

Öte yandan Max Meyer'e Süper Lig'den bazı ekipler, Gustavo'ya ise Brezilya'dan eski takımı Corinthias talip.

MILAN ATTILA SZALAI'NİN PEŞİNDE

Berisha'yı uzun süre forma giydiği Avusturya Ligi'nden bazı takımların kiralamak istediği, Attila Szalai'yi ise AC Milan'ın satın almak istediği gelen bilgiler arasında.