Güle güle Kim Min-jae! Yedi katı gelirle transfer oluyor

Fenerbahçe'de transferin gözdesi Kim Min-jae takımdan ayrılıyor. Güney Koreli futbolcuya İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham ile Everton teklifte bulundu. ''Sarı-Kanarya'', Kim Min-jae'nin boşluğunu İttifak Holding Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı ile dolduracak. Fenerbahçe, Koreli stoperinin ayrılığıyla da ufak bir servete konacak. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un gelmesinin ardından gözler transfere çevrildi. Sarı-lacivertlilerin, transfer bütçesi oluşturmak adına Güney Koreli stoper Kim Min-Jae'yi satması yüksek ihtimal... Fenerbahçe'ye, 25 yaşındaki oyuncu için 20 milyon euronun üzerinde bir teklif geldiği kaydedildi. Başkan Ali Koç'un, "İstanbul'u çok seviyor. 1 yıl daha kalabilir." açıklamasına rağmen oyuncunun ayrılığa yakın olduğu belirtiliyor.

Ali Koç'tan Ahmet Ağaoğlu'na tarihi çalım! "Başkan ikisini istiyorum" dedi, transferi bitirdi!

ALİ KOÇ, KIM MIN-JAE'Yİ 7 KATI FİYATINA SATACAK

Sabah'ta yer alan habere göre, tekliflerin Tottenham ve Everton'dan geldiği, oyuncunun transfere önümüzdeki günlerde karar vereceği bildirildi. Fenerbahçe'nin Beijing Guoan'dan 3 milyon euroya aldığı Kim'in sözleşmesinde 23 milyon euro serbest kalma maddesi ve kulübüne %15 satıştan pay bulunuyor. Fenerbahçe satışı serbest kalma maddesi üzerinden yaparsa kasasına 20 milyon euro koyacak.

Halil Akbunar depremi! Tam imzayı atacakken iptal oldu

Miha Zajc'da beklenen oldu! İsmail Kartal "kalsın" demişti ama...