Güle güle Gökhan Töre! Süper Lig'i sallayan yıldız Beşiktaş'a

Gökhan Töre'nin Beşiktaş macerası sona eriyor. Beşiktaş sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncuyla vedalaşma kararı aldı. Öte yandan Siyah-Beyazlılar, Gökhan Töre'nin yerini Mustafa Eskihellaç ile dolduruyor. Kara Kartal, oyuncunun kulübüne çektiği rest sonrası teklifini güncelledi.

Beşiktaş'ta sezon sonu yolların ayrılacağı Gökhan Töre yerine siyah beyazlı yönetim arayışlara başladı. Valerien Ismael'in gelecek planlamasında olmayan oyuncu için yolun sonu göründü. Beşiktaş, bu bölge için aradığı ismi ise Yeni Malatyaspor'da buldu.

GÖKHAN TÖRE YERİNE MUSTAFA ESKİHELLAÇ

Spor Toto Süper Lig'de bitime 2 hafta kala düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor'da forma giyen Mustafa Eskihellaç, Beşiktaş Yönetimi'nin listesinde yer almaya devam ediyor.

25 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu ara transfer döneminde de isteyen ancak 3 milyon Euro'luk talep sonrasında geri adım atan yönetim, oyuncunun alt ligde oynamak istememesi sonrasında düğmeye bastı. İlk olarak genç oyuncu için 5 milyon TL'lik teklifle Yeni Malatya'nın kapısını çalan Beşiktaş'ın finalde bu rakamı 7 milyon TL'ye yükselttiği kaydedildi. Mustafa'nın da ayrılık için kulübünden izin istediği bildirildi.

(Fanatik)