Güle güle Assunçao! Galatasaray'dan müthiş transfer! Yer yerinden oynayacak

Galatasaray'da Gustavo Assunçao ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Gustavo Assunçao, devre arasında Sarı-Kırmızılılara veda ediyor. Hatta Cimbom'un Portekizli futbolcunun yerine Jaka Bijol'ü transfer edeceği belirtiliyor.

Devre arası transfer dönemi çalışmalarına başlayan Galatasaray'da sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Sarı-Kırmızılıların sezon başında Famalicao'dan 1 yıllığına kiraladığı Gustavo Assunçao ile ocak ayında yolların ayrılacağı öne sürüldü. Teknik direktör Fatih Terim'in gözüne giremeyen ve Süper Lig'de sadece 2 maça çıkarak 134 dakika süre alabilen Assunçao, Galatasaray'a devre arasında veda ediyor.

ASSUNÇAO'NUN YERİNE JAKA BIJOL

Öte yandan Gustavo Assunçao ile ayrılık kararı alan Galatasaray'ın Portekizli futbolcunun yerine transfer edeceği isim de ortaya çıktı. Fanatik'te yer alan habere göre Cimbom, ocak ayında Jaka Bijol için görüşmelere başlayacak. CSKA Moskova'da forma giyen Jaka Bijol, bir süredir Galatasaray scout ekibinin gündemindeydi. 22 yaşındaki futbolcuyla ilgili teknik direktör Fatih Terim'e olumlu rapor sunuldu. Sarı-Kırmızılıların devre arasında CSKA Moskova ile temas kuracağı belirtiliyor.

PİYASA DEĞERİ 2,5 MİLYON EURO

Bu sezon CSKA Moskova formasıyla ligde 13 maça çıkan Jaka Bijol, 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. 22 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 2,5 milyon euro.