Güle güle Eren Elmalı! Sol bek transferi bitti: Resmen açıkladı

Kasımpaşa'dan Eren Elmalı için ne yaptıysa mutlu sona ulaşamayan Trabzonspor, sol bek transferini bitirdi. Eren Elmalı olmayınca başka adaylara yönelen Fırtına, İskoç Rangers forması giyen Borna Barisic'e resmi teklif yaptı. Hem oyuncunun hem de kulübün bu öneriye sıcak baktığı öğrenilirken, tecrübeli futbolcu ''Bana ve kulübüme gelen, kabul edilebilir bir teklif var.'' açıklamasını yaparak transfer için işaret fişeğini yaktı.

Trabzonspor Eren Elmalı'ya veda etti... Fenerbahçe ile genç sol bek için yarışa giren son şampiyon, Kasımpaşa'nın "tok satıcı" tavrı sonrası Eren Elmalı transferini askıya alıp başka adaylarayöneldi. Yeni sezon için önceliğini sol bek, sağ bek ve stopere veren Trabzonspor arayışlarına tüm hızıyla devam ederken, sol bek için büyük mesafe kat etti.

EREN ELMALI YOK BORNA BARISIC VAR

Sabah'ın haberine göre bordo-mavililer, Hırvat sol bek Borna Barisic için kulübü Rangers'a resmi teklifte bulundu. İskoç ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcu için Trabzonspor'un teklif ettiği bonservis rakamı netlik kazanmazken, İskoç basını önerinin kabul edilebilir seviyede olduğuna vurgu yaptı. Trabzonspor kurmayları da Barisic'e olan ilgiyi doğrularken, oyuncunun transferi için pazarlıklar devam ediyor. Hırvatistan Milli Takımı'nda da ter döken 1.86 boyundaki futbolcu, bu sezon Ranges formasıyla 43 maç oynarken 3 asistlik katkı yaptı.

BARISIC TEKLİFİ DOĞRULADI: "KABUL EDİLEBİLİR..."

Milli takımında bulunan Barisic, Hırvat basınına geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, kendisine teklifler olduğunu doğrularken, "Bana ve kulübüme gelen, kabul edilebilir bir teklif var" ifadesini kullandı.

Kariyerine Hırvatistan'da NK Osijek altyapısında başlayan Barisic, yine ülkesinde Bijelo Brdo, Dinamo Zagreb ve NK Lokomotiva Zagreb formaları giydi. 2018-2019 sezonu başında ilk kez yurt dışına çıktı. 2 milyon 450 bin euro bonservis bedeliyle Rangers'a imza attı. Oyuncunun, İskoç kulübüyle kontratı 2020'de sona erdi ama 4 yıllık daha sözleşme imzaladı.

Aaron Boupenzda durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Sabrın sonu selamet dedikleri bu olsa gerek