Güle güle Domagoj Vida! 12 milyon euroluk yıldızla anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ta Domagoj Vida'ya yol mu göründü? Yeni teknik direktör Valerien Ismael, Vitesse'den Riechedly Bazoer için alınması raporunu verdi. 3-4-3 sistemini Beşiktaş'a monte edecek olan Valerien Ismael, 25 yaşındaki stoperi takıma kazandırırsa savunmanın ortasında oynayan Domagoj Vida devre dışı kalacak. Riechedly Bazoer için daha önce 12 milyon euro bonservis ödenmişti.

Beşiktaş'ta Domagoj Vida out, Riechedly Bazoer in! Bu sezon yarıştığı tüm kulvarlarda hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş'ta yeni patron Valerien Ismael, önümüzdeki sezonun takımını kurmak için kolları sıvadı. Yönetimle transfer konusunda irtibat halinde olan Valerien Ismael, Riechedly Bazoer'in alınmasını talep etti.

Prens Selman çıldırdı! Uğurcan Çakır kurtaracak, o atacak: Rekor transfer

Takvim'de yer alan habere göre, Beşiktaş yönetiminin Riechedly Bazoer ile sözlü anlaşmaya vardığı iddia edildi. Siyah-beyazlılar, Valerien Ismael ile birlikte yeni bir sisteme geçecek. Takım, bundan sonra 3-4-3 dizilişiyle sahaya çıkacak. Bu demek oluyor ki merkez stoper bölgesinde bir kişi forma giyebilecek. Bu bölgenin bir numaralı adayı Vida'yken, Ismael'in önümüzdeki sezon daha az yabancı futbolcunun oynatılacak olmasına rağmen bu bölgeye yabancı bir stoper istemesi, "Domago Vida gözden çıkarıldı" yorumlarını beraberinde getirdi.

Herkes gönderilmesini bekliyordu, Valerien Ismael sahip çıktı: Bana lazım

HOLLANDA BASINI YAZDI: "RIECHEDLY BAZOER GİDİYOR!"

Hatta Hollanda basını, siyah-beyazlıların ilk transferini Vitesse'den yapacağını yazdı. Haberde Beşiktaş'ın, teknik direktör Ismael'in isteğiyle sezon sonunda Vitesse ile sözleşmesi bitecek olan Riechedly Bazoer'i transfer edeceği, prensipte anlaşmanın bile sağlandığı belirtildi.

Kylian Mbappe bombası! 13 yıllık Karim Benzema intikamı alınıyor

Sezon sonunda Vitesse ile sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki Bazoer, Hollanda ekibiyle bu sezon 34 maça çıktı. Riechedly Bazoer, sağ ve sol stoper dışında ön libero mevkiinde de görev yapabiliyor.

Ve transfer tamam! 'Merih Demiral doğru olanı yaptı' Rakam belli oldu

VALERIEN ISMAEL: "İYİ TANIYORUM, MÜKEMMEL BİR TAKIM OYUNCUSU"

Valerien Ismael, Wolfsburg'u çalıştırdığı dönemde Bazoer'i ocak ayında transfer etmişti. Wolfsburg, o dönemde Riechedly Bazoer için Ajax'a 12 milyon euro bonservis ödedi. Ancak kısa süre sonra Ismael takımdan ayrılınca, beraber çalışma şansları yarıda kaldı. Ismael, o dönemde Bazoer hakkında, "Onu iyi tanıyorum. Yeteneklerine güveniyorum. Mükemmel bir takım oyuncusu." ifadelerini kullanmıştı.

Büyük pişmanlık! Abdullah Avcı'nın yüzüne bakmadığı isim gol kralı oluyor