Güle güle Caner Erkin! Bir devrin sonu: Hayal kırıklığı oldu...

Başakşehir'e devre arasında transfer olarak kariyerinde yeni bir sayfa açan Caner Erkin transferinde hayal kırıklığı yaşanıyor. Turuncu-lacivertlilerde ortaya koyduğu performansla forma bulmakta zorlanan Caner Erkin ile yollar ayrılacak. İşte detaylar...

Geçtiğimiz transfer döneminde Başakşehir'e imza atan Caner Erkin, burada ortaya koyduğu performansla yedek kulübesine mahkûm edildi ve İstanbul ekibinde yeni yapılanma hazırlığı yapılırken, gözden çıkarılan ilk isim oldu!

BAŞAKŞEHİR'İN CANER ERKİN HAYAL KIRIKLIĞI

Devre arasında Caner Erkin ile sözleşme imzalayan Başakşehir, şu ana kadar deneyimli oyuncudan katkı alamadı. Başakşehir'e katıldığından bu yana forma süresi bulmakta zorlanması ve kulübeden çıkamaması, deneyimli sol bek için ayrılığın önünü açtı...

ŞAMPİYONLUK HAMLESİ OLARAK GÖRÜLÜYORDU

Başakşehir, zirve hedeflerine ulaşmak için devre arasında kadrosuna kattığı deneyimli sol bekten, istediği performansı alamadı. Son olarak Fatih Karagümrük'te gösterdiği başarılı performansla Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin tekrar dikkatini çeken Caner Erkin, şampiyonluk hamlesi olarak görülüyordu. Eski teknik direktörü Andrea Pirlo ile yaşadığı problem dolayısıyla takımdan ayrılan sol bek oyuncusu için adeta fırsat doğmuştu... Eski takım arkadaşı Emre Belözoğlu faktörüyle Başakşehir'e katılan Caner Erkin, netice itibarıyla beklentilerin çok altında kaldı.

BAŞAKŞEHİR'DE YENİ YAPILANMA HAZIRLIĞI

Teknik direktör Emre Belözoğlu'nun muhtemel ayrılığı sonrası köklü bir değişime gidecek olan Başakşehir'de yeni bir plan hazırlığı yapılıyor. Turuncu-lacivertliler yeni bir yapılanma içine girerken, gözden çıkarılan ilk isim de Caner Erkin oldu.

CANER ERKİN'İN BAŞAKŞEHİR KARNESİ

Bu sezon Başakşehir ile 7 resmi maçta forma giyen Caner Erkin, gol ve asist katkısı veremedi.