Güle güle Berke Özer! 600 bin euroya yeni kaleci belli oldu

Berke Özer'in ayrılık kararı almasının ardından kaleci arayışlarını sıklaştıran Fenerbahçe, Sinan Bolat'ın transferi için Gent ile 600 bin euro karşılığında anlaşma sağladı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Berke Özer, özellikle taraftarlardan gelen sert tepkilerin ardından Sarı-Lacivertlilerle yeni kontrat yapmama kararı almıştı.

Fenerbahçe'de 4 yıllık Berke Özer dönemi sona eriyor. 2018 yılında Altınordu'dan 2,5 milyon euro karşılığında transfer edilen Berke Özer, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmama kararı aldı. 21 yaşındaki file bekçisinin özellikle taraftarlardan gelen sert tepkilerin ardından bu kararı aldığı belirtiliyor. Hatırlanacağı üzere Berke Özer, Sivasspor maçı sonrası gelen tepkiler sebebiyle sosyal medya hesaplarını kapatmıştı.

The Guardian 'harika çocuk' demişti! Fenerbahçe'den dünya çapında ses getirecek transfer

BERKE ÖZER'İN KARARI SONRASI FENERBAHÇE'DEN SİNAN BOLAT HAMLESİ

Berke Özer'in bu kararının ardından kaleci arayışlarını sıklaştıran Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski file bekçisi Sinan Bolat'ın peşine düştü. Vole'nin haberine göre Sarı-Lacivertliler, tecrübeli kaleci Sinan Bolat'ın transferi için Gent ile 600 bin euro karşılığında anlaşma sağladı.

Emre Belözoğlu 'yerini dolduramayız' demişti! Başakşehir'i zor durumda bırakacak transfer

FENERBAHÇE'DEN SİNAN BOLAT'A 2,5 YILLIK SÖZLEŞME

Belçika ekibiyle söz kesen Fenerbahçe, Sinan Bolat ile görüşmelere başladı. Sarı-Lacivertliler, tecrübeli kaleciye 2,5 yıllık sözleşme teklif etti.

Meğer Kerem Aktürkoğlu değilmiş! Marsilya ile anlaştı! Galatasaray'da ayrılık

GENT CEPHESİNDEN SİNAN BOLAT AÇIKLAMASI GELDİ

Öte yandan A Spor'a konuşan Gent CEO'su Michel Louwagie, Sinan Bolat'ın takımdan ayrılmayacağını açıkladı.