Güle güle Berkan Kutlu! 30 milyon euroluk yıldız artık Okan Buruk'un öğrencisi

Galatasaray'da Berkan Kutlu'nun akıbetini belirleyecek bir transfer gelişmesi yaşandı. Okan Buruk'un imza töreninde Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı'ya aba altından sopa göstermişti. Orta saha takviyesi için çalışmalara başlayan Okan Buruk, 30 milyon euroya transfer edilen yıldızla anlaşma sağladı. İşte detaylar…

Fanatik

Galatasaray'da Okan Buruk imza töreninde Berkan Kutlu'yu ve Taylan Antalyalı'yı isim vermeden eleştirmişti. Okan Buruk "Galatasaray'ın orta sahası oyunun iki yönünü de oynayabilen, skor katkısı verebilen isimlerden oluşmalı" diyerek sezonu gol atmadan tamamlayan Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı'ya gönderme yapmıştı.

FLAŞ! Galatasaray Gedson Fernandes'in kopyasını transfer ediyor...

OKAN BURUK MURADINA ERDİ! BERKAN KUTLU'NUN YERİNE GELİYOR

Okan Buruk yeni sezonda hamle oyuncusu olarak düşündüğü Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı'nın yerine -hayalindeki gibi- hücuma katkı verebilecek daha efektif isimlerle görüşmelere derhal başladı. Yapılan görüşmeler sonunda transferine 30 milyon euro ödenen yıldızla prensip anlaşmasına varıldı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı'nın yerine orta sahaya en az iki takviye yapacak olan Galatasaray, bunlardan ilkini Idrissa Gueye ile gerçekleştirmek üzere. Galatasaray'ın son temasta oyuncuyla anlaşma sağladı.

KULÜBE YAKIN KAYNAKLAR 'BİTTİ BU İŞ' DİYOR

PSG'nin 2019-20 sezonu başında tam 30 milyon euro karşılığında transfer ettiği ve sözleşmesinin son yılına giren Senegalli yıldız, birçok detayda Sarı-Kırmızılılarla el sıkıştı. Bunun üzerine Cimbom, PSG ile bonservis pazarlıklarına başladı. Kulübe yakın kaynaklar anlaşmanın yakın olduğunu belirtiyor.

BERKAN KUTLU VE TAYLAN ANTALYALI'NIN AKIBETİ DEĞİŞECEK

Gueye'nin transferi sonrası Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu'nun Galatasaray'daki kaderinin değişmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Selçuk İnan'ın yeni takımı şaşkınlık yarattı! Dünya devine imza atıyor...

PİYASA DEĞERİ 12 MİLYON EURO

Geride bıraktığımız sezonda Ligue 1'de 26 maça çıkan 32 yaşındaki orta saha, 3 gol 1 asistlik istatistik yakalamıştı. Oyuncunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro.