Güle güle Bafetimbi Gomis! Galatasaray'a müthiş fırsat transferi

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'in geleceğini etkileyecek bir hamle geliyor. Sarı kırmızılı takıma Metz forması giyen golcü Georges Mikautadze önerildi. Eğer bu transfer gerçekleşirse Bafetimbi Gomis'in ayrılığına kesin gözüyle bakılıyor.

Fanatik

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'e yol görünüyor... Bu sezon Haris Seferovic transferi sonrası yedek kulübesine düşen Gomis, sarı kırmızılı takımın Georges Mikautadze'yi alması halinde tamamen gözden düşecek.

BAFETİMBİ GOMİS YOLCU

Metz forması giyen Georges Mikautadze transferi gerçekleşirse, Gomis'in ayırlığına kesin gözüyle bakılıyor. Sözleşmesinin son senesinde olan 37 yaşındaki Bafetimbi için İran ekibi Sepahan'ın ısrarcı olduğu biliniyordu.

GALATASARAY'DAN FIRSAT TRANSFERİ

Hücum hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray'a sürpriz bir öneri geldi. Metz formasıyla Fransa Ligue 2'de yeni sezona çok iyi bir başlangıç yapan Georges Mikautadze, Sarı-Kırmızılılara önerildi.

DAZN Italia'dan Orazio Accomando'nun haberine göre Mikautadze, İtalya'dan Lecce ve Torino'nun yanı sıra Türkiye'den Galatasaray'a önerildi. Galatasaray'ın bu öneri karşısında nasıl bir yol izleyeceği henüz bilinmiyor.

SEZONA MÜTHİŞ BAŞLADI

Fransa'da Lyon'da doğan ve Metz'in B takımından çıkan Mikautadze, son iki sezonu kiralık olarak Belçika ekibi Seraing'de geçirmişti. Geçtiğimiz sezon Seraing forması altında toplam 33 maça çıkan 21 yaşındaki forvet; 14 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı ve yeni sezonda bonservisinin bulunduğu Metz'e döndü.

Fransa Ligue 2'de Metz formasıyla sezonu açan Mikautadze, çıktığı 3 maçta 2 gol, 1 asistlik skor katkısıyla dikkat çekti.

Georges Mikautadze, bugüne kadar Gürcistan A Millî Takımı ile toplam 11 maça çıkarken 2 de gol attı.