G.Saray'da iki eksik

Aslan, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde K.Gümrük'ü konuk edecek. 20.45'te başlayacak olan maçta sakat olan Ziyech ve Aurier, oynayamayacak.

AKŞAM SPOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı bugün oynanacak olan Galatasaray-Karagümrük karşılaşması ile tamamlanacak. Ligin zirvesindeki Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş derbisi öncesi oynayacağı mücadelede galip gelerek hem kupada yarı fi nale yükselmek, hem de moral depolamak istiyor. Afrika Uluslar Kupası'ndan sakat dönen Faslı Hakim Ziyech ile Fildişi Sahilli yeni transfer Serge Aurier, Karagümrük maçında forma giyemeyecek.

Saat 20.45'te başlayacak olan mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Galatasaray, Türkiye Kupası'na bu sezon 5. turdan başladı. Sarı-kırmızılılar, bu turda 1. Lig takımlarından Ümraniyespor'u 4-1 mağlup ederek tur atladı. Aslan son 16'da da bir başka 1. Lig takımı Bandırmaspor'u 4-2 ile geçerek çeyrek fi nale kaldı. Sarı-Kırmızılılar ile Karagümrük, oynayacakları maçla birlikte Türkiye Kupası'nda ilk kez rakip olacak. İki takım daha önce Süper Lig'de 19 kez karşı karşıya gelirken, bu müsabakalarda Cim-Bom, 12 kez, Kırmızı-Siyahlılar da 2 defa rakibini mağlup etti. 5 karşılaşma ise berabere sona erdi.