G.Saray'a paşalık sökmedi

Dries Mertens 27'de öne geçirdi. 34'te kendi kalesine atan Icardi, 48'de rakip ağları havalandırdı. Aytaç, denge getirdi; 2-2. 83'te Icardi, 90'da Vinicius'la gülen Cim-Bom, şampiyonluk yarışında hata yapmadı.

AKŞAM SPOR

Cim-Bom'da Berkan Kutlu, 100. maçına çıktı.

16'ncı dakikada Kasımpaşa direğe takıldı...

Mauro Icardi 81'de penaltıyı değerlendiremedi!..

G.Saray'da Carlos Vinicius ligdeki ilk golünü kaydetti.

11

Trendyol Süper Lig'deki son 11 maçında puan kaybetmeyen Galatasaray, tek sezonda daha uzun bir galibiyet serisi yakaladığı tek süreci lig rekorunu kırdığı Ekim 2022- Mart 2023 arasındaki dönemde yaşadı (14G).

BURUK: AVANTAJI KAPTIK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maçın ardından şunları söyledi: "Girdiğimiz pozisyonlar, kaçan penaltı, son bölümde 3 tane daha gol atabilirdik, dönüşünde de gol yiyebilirdik. 4-3 sonrası da maçı erken bitirmemiz gerekirdi. Bu tür maçlar şampiyonluk maçları. Galatasaray taraftarına hayırlı olsun. Bundan sonra bu oyunun üzerine çıkmak istiyoruz. Savunmada çok eksiktik. Milli araya kayıpsız girersek bizim için avantaj demiştim. Bunu yaptık. Abdülkerim, bir sonraki maçta hazır olacak. Aurier yine aynı şekilde. Ziyech, ikinci maçına çıktı. Bu oyuncuların da tekrar takıma girmesiyle tam kadro olduğumuzda daha güçlü olacağımızı düşünüyorum. Icardi belki ilk yarıda çok fazla oyunun içerinde değildi. Maçın ikinci yarısına damga vurdu.

MAURO ICARDİ: EN İYİSİ BİZİZ!

Maçta kendi kalesine gol atan, sonrasında penaltı kaçırsa da 2 golle galibiyette önemli rol oynayan Icardi şöyle konuştu: "Zor bir maçtı. Gollerim için mutluyum. Kazanmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin en iyi takımıyız. Geçen sene gösterdik şampiyon olarak. Uzun galibiyet serileri yakalıyoruz. Buna devam edersek, şampiyon olacağız."