G.Saray'a kutlu olsun

Mendes, 34'de sahne aldı. Barış Alper 45+4'te, Mertens ise 70'te attı. Marcao'nun golüne 90. dakikada yanıt veren Berkan Kutlu galibiyeti getirdi. Cim-Bom, haftaya F.Bahçe'yi Rams Park'ta ağırlayacak.

AKŞAM SPOR

Berkan, Sarı-Kırmızılı formayla ligde ilk golünü attı.

Galatasaray, ligde yenilmezlik serisini 24'e çıkardı.

Aslan, üst üste kazanma rekorunu geliştirdi (17).

ŞAMPİYONLUK MAÇIMIZ F.BAHÇE

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son anlarda gelen 3 puanı ve şampiyonluk konularını değerlendirdi. Oyun içerisinde doğru tercihler yapamadıklarını belirten başarılı teknik adam, haftaya oynayacakları Fenerbahçe mücadelesine de vurgu yaptı: "Top bugün bizdeydi ama hızlı oynayamadık, doğru tercihler yapamadık. İyi oynamadığımız maçta iyi istatistikler ortaya koyduk ama daha iyisini yapabilirdik. Markao'ya çok rahat bir maç oynattık. Maçın genelinde kazanmak için elimizden geleni yaptık, yolumuza 6 puan farkla devam ediyoruz. Haftaya oynayacağımız maç, bizim için şampiyonluk maçı olacak." G.Saray, 19 Mayıs'ta ezeli rakibi F.Bahçe'yi konuk edecek.

BU GOLÜ ÇOK BEKLEDİM

81. dakikada oyuna giren ve 90'da attığı golle takımına galibiyeti getiren Berkan Kutlu, şunları söyledi: "Çok bekledim bu golü. Çok çalıştım. Bu sezon benim için çalkantılı oldu ama bu golü burda atmak bütün çalışmanın karşılığı. Gol Berkan Kutlu olarak yazıyor ama arkada çok büyük bir ekip çalışması var."