G.Saray bir ayrıcalık

Osimhen: “3-4 aylığına gelecektim ama Okan hoca beni baba, hoca ve insan olarak ikna etti. G.Saray'da olmak ayrıcalık. İdolüm Drogba da buradaydı. Krallıktan önce G.Saray…”

AKŞAM SPOR

Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen dünkü idmanda basına konuştu, yaptığı açıklamalarla taraftarı mest etti. Nijeryalı golcü devre arasında ayrılmayacağını vurguladı. Victor Osimhen, "Ben 3-4 ay sonrasında ayrılacaktım, başka yerlere gidecektim, o sırada Okan Buruk ile konuştum. Beni baba olarak, hoca olarak, insan olarak etkiledi.

Takımın ne kadar kaliteli olduğunu, hedefleri olduğunu iletti. Bu oyuncularla oynamak, başarılara imza atmak ikna ediciydi. Buraya gelince ne kadar ciddi bir kulüp olduğunu gördüm. G.Saray'da olmak ayrıcalık. Buradaki herkes beni çok iyi karşıladı. Çok büyük bir kulüpteyim.

İDOLÜM DROGBA

Ben de bu kulüp için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. İdollerimden Didier Drogba da burada forma giydi. Aile olarak burada çok mutluyuz. Icardi çok büyük bir golcü. Birlikte ne kadar iyi işler yaptığımızı gösterdik. Kendimi hiçbir zaman takımın önüne koymam. Gol krallığı önceliğim değil, takım en önemlisidir benim için. Gol, asist önemli ama her anlamda Galatasaray'a yardımcı olmalıyım.