GS TV'den Volkan Demirel'e davet

Galatasaray Yöneticisi Rıza Morova, “GSTV yayınına bağlanması için Volkan Demirel'i aradık. Duygularını anlatmasını istedik. ‘Seni aslında taraftar yanlış tanıyor' dedik” ifadelerini kullandı.

AKŞAM

Deprem sonrası gösterdiği çaba ve çağrıları ile Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, sembol isimlerden biri haline geldi. Demirel ile ilgili G.Saray Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova'dan da açıklama geldi.

Play Spor'a bağlanarak Demirel'i kulüp kanalında ağırlamak istediklerini dile getiren Morova, "Hepimizi ağlattı. Kendisini GS TV'ye davet ettik. 'Bağlantı yapıp duygularını anlatır mısın, hem güzel olur. Çünkü taraftarlar seni yanlış tanıdı' dedik" ifadelerini kullandı.

Yayına katılan F.Bahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan ise "Çok zor günler geçiriyoruz, hepimizin tekrardan başı sağ olsun. Bütün vatandaşlarımızın birlik olduğu, her tır dolduğunda gözlerimizin dolduğu anlar yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Volkan Demirel, bölgedeki yardımlar konusunda kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Eşi de kendisine ait sosyal medya hesabından depremle ilgili paylaşımlarını sürdürüyor.