Göztepe'den muhteşem geri dönüş

İzmir derbisi nefesleri kesti. Göztepe, 2-0 geriye düşmesine rağmen müthiş bir geri dönüşe imza atarak maçı 3-2 kazandı. Göztepe'nin 3 golünü de Şaban Genişyürek atarken, Karşıyaka maçı 9 kişi tamamladı. Tribünler ise yaptıkları şovlarla izleyenleri büyüledi.Maç sonu saha karıştı.

KARŞIYAKA BAŞLADI, GÖZTEPE BİTİRDİ

Karşılaşmaya Karşıyaka hızlı başladı. Dakikalar 11'i gösterdiğinde Caner Ağca Karşıyaka adına skoru 1 - 0 yapan golü attı. 29'da ise sahneye Mustafa Sevgi çıktı. Karşıyakalı futbolcu, uzaktan sert bir vuruşla farkı ikiye çıkartan 

golü kaydetti: 2-0

39. dakikada ise Ramazan Sal Göztepe adına farkı bire indirdi: 2-1. İlk yarının son dakikasında eski Karşıyakalı Şaban Genişyürek takımı adına beraberlik golünü atarak ilk yarının skorunu belirledi: 2-2.

İkinci yarı dengeli başlasa da 55'te Karşıyaka Mustafa Sevgi ile tehlikeli geldi, fakat pozisyon golle sonuçlanmadı.72'de Muhammet Sercan Turkeri, Karşıyaka'da ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 80'de ise Karşıyaka'nın golü hakem tarafından iptal edildikten sonra doğan  sonucunda Şehmur Özer de kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Dakikalar 86'yı gösterdiğinde ise sahneye bir kez daha Şaban çıkarak golünü kaydetti ve skoru tayin etti: 3-2.

Göztepe bu galibiyetle 26 puana yükselirken, Karşıyaka 37 puanda kaldı.

SAHA KARIŞTI

Karşılaşma, 2-2'lik eşitlikle devam ederken Karşıyakalı futbolcu Şehmus Özer, verdiği karara büyük tepki göstererek hakem Hüseyin Sabancı'nın boğazına sarıldı. Sabancı, bunun üzerine Şehmus Özer'i kırmızı kartla oyundan men etti. Sabancı'nın bu kararının ardından saha karıştı. Tribünlerdeki bir kısım taraftar ile teknik heyet sahaya indi.